Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55087

Vacature: Elektromonteurs voor Hilton Engineering in Maastricht

VACATURENR lv-55087 (22-11-2016)

Vacature: Elektromonteurs voor Hilton Engineering in Maastricht

Hilton Engineering is al meer dan 30 jaar op de brandweermarkt actief: Hilton is niet alleen een van de leidende fabrikanten van hoogwerkers maar produceert ook schuimblusvoertuigen, tankautospuiten, combinatie voertuigen, blusmasten en speciale voertuigen/installaties voor de industriƫle brandbestrijding. De opbouw van de voertuigen vindt in eigen beheer in onze moderne werkplaatsen in Maastricht (NL) en Hannover (D) plaats.

De Hilton producten staan garant voor innovatieve technologie, functioneel design en maximale betrouwbaarheid. De voertuigen zijn robuust gebouwd waarmee een lange levensduur en minimaal onderhoud gegarandeerd kan worden.
Daarnaast zijn wij de officiƫle Iveco Magirus vertegenwoordiger in Nederland en leveren hun volledig product spectrum zoals de bekende Magirus autoladders, tankautospuiten, crashtenders, etc.

Hilton Engineering is een internationaal opererend bedrijf met totaal ca. 100 medewerkers. Ons team van ervaren medewerkers staat in voor het hoge Hilton kwaliteitsniveau en de voortdurende verbetering van onze producten. Tevens zorgt onze service afdeling voor wereldwijde service 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Gedurende de laatste 30 jaar, hebben Hiltons brandweervoertuigen vele levens gered en een wereldwijde reputatie gekregen. Voor de toekomst is onze ambitie onze producten steeds verder te verbeteren en nieuwe innovaties te introduceren. Hierbij staan onze hoge kwaliteitseisen, maximale betrouwbaarheid en optimale veiligheid voor de gebruiker altijd voorop.

Hilton Engineering is een vooruitstrevende bouwer en producent van brandweervoertuigen en zoekt vanwege toename van de bedrijfsactiviteiten gedreven kandidaten voor de volgende functies:

ELEKTROMONTEURS

Elektromonteurs die ervaring hebben met het verrichten van alle voorkomende installatiewerkzaamheden op elektrotechnisch gebied in de voertuigen.


Gevraagde functie eisen:
  • VMBO-4 / MBO niveau richting elektro
  • Kennis van voertuig elektronica is gewenst
  • Kennis van veiligheidsvoorschriften
  • Bezit van groot kwaliteitsbewustzijn

Aanvullende aspecten:
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Teamplayer
  • Beschikt over een grote accuratesse
  • Kan zelfstandig werken

Wil jij ons team komen versterken dan kunt je je sollicitatiebrief voorzien van CV sturen naar: info@hiltonengineering.nl

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  info@hiltonengineering.nl
Meer info  www.hiltonengineering.nl