Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55114

Vacature: Medewerker Technische Dienst voor QCP in Geleen via Vandaag Personeelsdiensten

VACATURENR lv-55114 (24-11-2016)

Vacature: Medewerker Technische Dienst voor QCP in Geleen via Vandaag Personeelsdiensten

Be part of one of the true sustainability companies in Europe and become a co-author of the QCP story.

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

(uitzicht op vast dienstverband)

Voor onze opdrachtgever QCP zijn we op zoek naar een betrokken collega die op een veilige manier predictief en preventief onderhoud gaat verrichten en zo gaat zorgdragen voor een maximale machine beschikbaarheid.

Als Medewerker Technische Dienst rapporteer je aan de Maintenance Technicians.

Jouw uitdaging
Als Medewerker Technische Dienst ondersteun jij de Maintenance Technicians en ben je mede verantwoordelijk voor een storingsvrij machinepark door het verrichten van preventief, predictief en correctief onderhoud. We zijn op zoek naar een mechanisch goed onderlegde collega, iemand die toe is aan een tweede stap binnen zijn carrière en de ambitie heeft om zijn E-kennis verder uit te breiden, welke noodzakelijk is vanwege het zelfstandig kunnen aansluiten en afkoppelen van elektrische aandrijvingen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in dagdienst, maar er wordt wel enige flexibiliteit verwacht ten aanzien van de werktijden.

Jouw profiel
Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:
  • Een technische opleiding op MBO niveau, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde
  • Werkervaring binnen een technische dienst in een industriële omgeving
  • Bij voorkeur heb je kennis van de Engelse en Duitse taal
  • Zelfstandig kunnen werken en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • In het bezit van een VCA certificaat
  • Ervaring met het softwareprogramma Ultimo is een pré

Jouw competenties
Teamspirit, trots, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit, veiligheids- en kostenbewustheid zijn basiscompetenties. Voor deze specifieke vacature geldt dat je een goed analytisch vermogen koppelt aan creativiteit en een groot leervermogen. Gelet op de nauwe en veelvuldige contacten met je collega’s is het noodzakelijk dat je een teamplayer bent.

Ons aanbod
Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage gaat leveren aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot.
Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Het recruitmentproces wordt begeleid door Vandaag Personeelsdiensten.
Neem voor meer informatie dan ook contact op met Mariëlle Wiertz of Patricia Bonten via telefoonnummer 045-8200300 of mail je vraag naar qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl

Wil je direct solliciteren op deze functie? Mail dan op korte termijn jouw CV en een heldere motivatiebrief, o.v.v. Medewerker Technische dienst aan:

Vandaag Personeelsdiensten
T.a.v. Mariëlle Wiertz,
Geusseltweg 29c, 6225 XS Maastricht

E-mail  qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl
Meer info  www.vandaagpersoneelsdiensten.nl