Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55197

Vacature: Allround Medewerker F&B voor Novotel in Maastricht

VACATURENR lv-55197 (29-11-2016)

ALLROUND MEDEWERKER F&B FULLTIME/PARTTIME

Bij Novotel Maastricht vallen we graag op! Wij doen de dingen namelijk anders! Dat zie je niet alleen, dat kan je ook voelen! Wij zijn relaxed, zodat onze gast dat ook is. Wij hebben een "hospitality hart" en dat merkt iedereen zodra ze een stap bij ons hebben binnen gezet!

Je wil de term “serviceheld” zelf een lading geven en werken in een organisatie met een omgekeerde “hiërarchie” (voor zover die er überhaupt is)? Echt anders zijn en niet alleen zeggen anders te zijn? Dat is geen droom! Bij Novotel Maastricht is dat werkelijkheid!

Cool! Jij krijgt namelijk lekker de ruimte van je collega’s om je te richten op daar waar jij je energie uit haalt: de gast!
In Novotel Maastricht werken we lekker samen. Dat betekent dat jij, samen met jou collega’s, al het operationele werk verrichten. Hiërarchie proberen we te vermijden, dus jouw leidinggevende werkt ook lekker mee en zit niet urenlang op een kantoor! Van hem/ haar krijg jij ook de ruimte om je te ontwikkelen.
Je vindt het heerlijk om samen te werken en je wil samen met je collega’s naar een hoger niveau! Gastentevredenheid is de drijfveer die je doet motiveren.

Wie zoeken we
Van ons hoef je niet uit de hotellerie te komen om bij ons te mogen werken! Wel is horecaervaring een grote plus! Wij vinden het voornamelijk belangrijk dat jij het leuk vindt om voor te schermen te werken en je volledig te storten op het verlenen van de beste service voor onze gast. Jij hebt geen plankenkoorts en maakt dus een oprechte klik met de gast! Verder zie jij jezelf in de volgende eisen:
  • Je bent bereid om wisselende diensten te werken (vroeg-, middag- en late shifts);
  • Je spreekt je talen (Nederlands en Engels).
  • Je bent flexibel en hardwerken zit in je bloed!

Ben je geïnspireerd geraakt?
Om een plekje te kunnen bemachtigen voor deze mooie functie graag even een motivatiebrief en CV sturen naar: H0991-RD@accor.com. T.a.v. Danielle Jongenburger

ACQUISITIE N.A.V. DEZE ADVERTENTIE IS NIET GEWENST.

E-mail  H0991-RD@accor.com