Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55243

Vacature: Verkoop Medewerker Binnendienst voor Nering Bogel in Weert

VACATURENR lv-55243 (01-12-2016)

Vacature: Verkoop Medewerker Binnendienst voor Nering Bogel in Weert

Nering Bögel B.V. is leverancier van producten voor de weg, - en waterbouw (infrastructuur). Sterk in twee disciplines: straatriolering/(regen)watergeleiding en waterbehandeling. Deze disciplines liggen in elkaars verlengde; regenwater wordt opgevangen en geleidt naar de bedoelde bestemming en vervuild water wordt gezuiverd tot op het niveau van oppervlaktewater. Er wordt veel tijd gestoken in innovatie en productontwikkeling.

VERKOOP MEDEWERKER BINNENDIENST, FULL-TIME


De functie:
  • Je vervult een actieve en zelfstandige rol in contacten met (potentiële) klanten (100% telefonisch). Je opdrachtgevers zijn zeer divers; aannemers, architecten, installateurs, technische groothandel en gemeenten. De rayonmanager heeft de eindverantwoording over het rayon en geeft de werkruimte aan.
  • In elk telefonisch contact weet jij op een gedreven en enthousiaste manier je klanten te motiveren. Je product, - en projectkennis is je wapen, daar wordt intern veel aandacht aan besteed. Tevens zorg je voor de administratieve verwerking en afhandeling van offertes en orders en ben je een gedreven back-up voor de rayonmanager.
  • Naast deze kernactiviteiten assisteer je eventueel op beurzen, met de beursopbouw en overige hand, - en spandiensten ten behoeve van de onderneming.

De kandidaat:
  • Je bent een resultaat gericht persoon met een flexibele en servicegerichte instelling, geen urenteller.
  • Gestructureerd werken past bij je.
  • Je functioneert minimaal op MBO-niveau (bouw, - of werktuigbouw) en/of je hebt gevoel voor techniek én commercie.
  • Een flinke dosis doorzettingsvermogen, teamspirit en een perfectionist willen zijn met betrekking tot product- en marktkennis.
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, voorkeur voor een ex-buitendienstmedewerker.

Heb je interesse stuur dan je motivatie en CV aan de heer Richard Janssen o.v.v. vacature Verkoop Medewerker Binnendienst naar
Nering Bögel B.V., Graafschap Hornelaan 155, 6001 AC Weert,
of per e-mail aan
Voor meer informatie kun je ook kijken op www.neringbogel.eu

E-mail  m.strijbos@neringbogel.nl
Meer info  www.neringbogel.eu