Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55244

Vacature: Projectleider/Werkvoorbereider voor Hatulek in Sittard

VACATURENR lv-55244 (01-12-2016)

Vacature: Projectleider/Werkvoorbereider voor Hatulek in Sittard

Hatulek B.V. is een ervaren MKB-bedrijf op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, inbraak – en brandmeldinstallaties en alles wat daar verder aan te pas komt. Wegens drukte en uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we ter ondersteuning en ter versterking op zoek naar een:

PROJECTLEIDER C.Q. WERKVOORBEREIDER ELEKTROTECHNIEK/BEVEILIGING

de “duizendpoot”


Functieomschrijving
Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Die graag bezig is met techniek, maar ook een bijdrage wil leveren aan de goede voortgang op het projectbureau en die ervaring in de praktijk heeft opgedaan (ook als monteur). De duizendpoot die graag elke dag zijn taken afwisselend en breed uitvoert.
Spreekt dit je aan, neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op! Wij zien de reacties graag tegemoet.

Wij Vragen
Je beschikt over een elektrotechnische opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur HBO werk- en denkvermogen. Aangevuld met vakgerichte cursussen, ook op het gebied van beveiliging.

Daarnaast heb je ruime praktijkervaring bij voorkeur als monteur op beide vakgebieden en sta je open voor nieuwe technieken en innovatieve ontwikkelingen. Enige affiniteit met administratieve zaken voor afwerking van zaken is wenselijk

Je hebt veel belangstelling voor de techniek en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je bent een enthousiaste medewerker met een flexibele instelling. Je hebt een klant- en resultaat gerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Zelfstandigheid, eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn belangrijk in deze functie.
Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Meer informatie? Solliciteren?
Voor informatie en/of vragen over deze functie kun je contact opnemen met de heer P. Tummers of mevrouw M. Brorens via telefoonnummer 046 – 458 11 00 of via email m.brorens@hatulek.nl.

Voor solliciteren stuur je motivatie en CV per email naar de heer P. Tummers (p.tummers@hatulek.nl of mevrouw M. Brorens (m.brorens@hatulek.nl)

E-mail  m.brorens@hatulek.nl
Meer info  www.hatulek.nl