Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55391

Vacature: Allround Medewerker in Elsloo via Timing

VACATURENR lv-55391 (12-12-2016)

Vacature: Allround Medewerker in Elsloo via Timing

ALLROUND MEDEWERKER

Werken bij onze klant in Elsloo betekent dat je werkt in een modern, licht en heel schoon bedrijf.
Moderne machines nemen het zwaarste werk voor hun rekening en je wordt getraind om op verschillende werkplekken inzetbaar te zijn. Onze klant is een familiebedrijf dat al ruim 60 bestaat en dat in al die jaren steeds is blijven groeien en nog steeds groeit. Zij leveren elke dag weer een vakwerk en dat kunnen zij alleen maar waarmaken als ze ook medewerkers hecht verbinden aan de organisatie.
Blijk jij de geschikte persoon voor onze klant dan kun je, na afloop van een contract via Timing, rekenen op een dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

Werkzaamheden:
Als Allround Medewerker bij onze opdrachtgever werk je in één van de modernste wasserijbedrijven van Nederland. De meest moderne machines doen de was, strijken en vouwen het linnengoed en bedrijfskleding van klanten. Als Allround Medewerker zorg jij dat deze machines hun werk kunnen doen en ben je op verschillende plaatsen inzetbaar bij diverse machines. Het is een dynamische functie in Elsloo met uitzicht op een (vast) contract bij de opdrachtgever.

Op welke plek je ook werkt, telkens controleer je of onze klant aan de hoge kwaliteitseisen voldoen en dat het proces vlot en soepel blijft verlopen. Bovendien heb je er voortdurend aandacht voor dat je werkplek en de wasserij schoon en netjes blijven. Schone was komt immers altijd uit een schone wasserij!

Wij zoeken:
Mannen en/of vrouwen die flexibel inzetbaar zijn voor de locatie Elsloo, zowel de ochtend vanaf 06:00u tot 12:30u en/of namiddag van 13:00u tot +/- 20:00u.
Ben jij fysiek in orde (hele dag staand werken uitvoeren) en werk je graag met andere mensen? Ben je betrouwbaar en niet bang om hard te werken? Dan zoeken we jou! Interesse?
Reageer dan snel: bel 045-5726660 of mail naar heerlen@timing.nl

Timing Heerlen
Akerstraat 30, 6411 HB Heerlen
T 045-5726660
E-mail: heerlen@timing.nl

E-mail  heerlen@timing.nl
Meer info  www.timing.nl