Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55431

Vacature: Logistiek Medewerker Orderpick voor Action in Echt

VACATURENR lv-55431 (15-12-2016)

Vacature: Logistiek Medewerker Orderpick voor Action in Echt


LOGISTIEK MEDEWERKER ORDERPICK


Dienstverband
Als Orderpicker verzamel jij samen met je collega’s de winkelbestellingen in ons distributiecentrum van ruim 100.000 m2, zodat onze winkels elke dag worden aangevuld met ons verbazend volledige assortiment”

Wat je dagelijks gaat doen
Gemiddeld ontvangt elk filiaal van Action dagelijks een vracht van 40 rolcontainers met verschillende dozen artikelen. Als orderpicker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het verzamelen van deze vracht.

Je rijdt op een orderpicktruck door het magazijn om de bestelde producten te verzamelen en klaar te zetten voor verzending naar onze winkels. Hierbij maak je gebruik gemaakt van voicepicking, een nieuwste technologie waarbij je de opdrachten ontvangt via een koptelefoon. Door onze sterk wisselende artikelen heb je iedere dag dat je werkt weer nieuwe producten in je handen.

De werktijden in de dagdienst zijn van 06.00 uur tot 15.00 uur (maandag t/m vrijdag) en in de avonddienst van 15.00 uur tot 23.00 uur (maandag t/m donderdag en evt. op zaterdag van 06.00 tot 15.00 uur).

Wat kenmerkt een orderpicker bij action
Een Orderpicker van Action is flexibel, een aanpakker en werkt efficiënt. Dit doe je in een gestructureerde en nette omgeving met een no-nonsense mentaliteit.

En verder:
  • Je bent in een goede fysieke conditie;
  • Ervaring in het orderpicken is niet noodzakelijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij jou als orderpicker
Je start met een contract voor 7 maanden, dat bij goed functioneren kan worden verlengd. Je ontvang een salaris volgens de Action CAO en 15% korting op je aankopen bij Action. Ook zijn er door de snelle groei van onze winkels mooie doorgroei mogelijkheden. Als orderpicker kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar Teamleider binnen onze distributiecentra.

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Customer Support op telefoonnummer 0228 – 56 50 80. Solliciteren kan alleen via het online sollicitatieformulier via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren