Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55449

Vacature: Technische Projectleider voor Hijsservice Limburg in Geleen

VACATURENR lv-55449 (16-12-2016)

Vacature: Technische Projectleider voor Hijsservice Limburg in Geleen

Hijsservice Limburg werkt aan takels en kranen van klanten in Nederlands en Belgisch Limburg. Wij zijn met 7 man en willen naar een team van 15 man doorgroeien. Hijsservice Limburg maakt deel uit van den van den Berg Investments BV en is een zusterbedrijf van van den Berg Transporttechniek, de Demag importeur voor Nederland en Belgiƫ.

Wij zoeken een

TECHNISCHE PROJECTLEIDER


De functie
Vanuit onze locatie in Geleen ga je klanten helpen, projecten opnemen en monteurs op weg helpen. Daarnaast heb je contact met leveranciers. In de werkplaats worden reparaties en revisies uitgevoerd die goed begeleid moeten worden. De orders worden verwerkt in Exact Globe. Je bent een spin in het web, technisch, commercieel, administratief en vooral snel van begrip.

Profiel kandiaat
Je hebt relevante ervaring in de praktijk opgedaan. Bij voorkeur in onze branche en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Als regelneef kun je goed met mensen omgaan en snap je het belang van een goede administratie. Handig met MS office en gezegend met een goed technisch inzicht.
Je houdt er van om zaken uit te zoeken en beschikt over een MTS of HTS diploma.

Wij bieden
Leuk werk in een jong bedrijf waarin je kunt groeien en toevoegen. Een no-nonsense bedrijfscultuur, mooie producten en klanten die op je rekenen. Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een prima salaris.

De organisatie
Hijsservice Limburg biedt de voordelen van een klein groeiend bedrijf in combinatie met de zekerheid van een groot bedrijf. De organisatie is plat en er wordt veel verantwoordelijkheid gedelegeerd. De sfeer is open en direct, er wordt hard gewerkt en gelachen.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Technische Projectleider - Hef- en Hijstechniek neem je contact op met Wim Hermans op nummer 070-4020100. Website: Ga naar website

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijhijsservice.nl