Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55456

Vacature: Elektrotechnici / Werktuigbouwkundigen voor Rockwool in Roermond

VACATURENR lv-55456 (16-12-2016)

Vacature: Elektrotechnici / Werktuigbouwkundigen voor Rockwool in Roermond

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TECHNEUTEN!


Heb jij een passie voor techniek, werkervaring binnen een industriële omgeving en een Werktuigbouwkundige- of Electrotechnische opleiding op minimaal MBO 4- of HBO niveau en wil jij werken bij een ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten in het Roermond? Aarzel dan niet en solliciteer snel.

Dit zijn wij
De ROCKWOOL Groep is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen. De Groep heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

Dit zoeken wij
Op dit moment hebben we meerdere vacatures binnen onze verschillende technische diensten. De technische diensten zijn verantwoordelijk voor het onderhoud aan de productie installaties en bestaan uit Monteurs op zowel Werktuigbouwkundig als Elektrotechnisch gebied, Voormannen en Maintenance Technologen.

Dit biedt jij
  • Een technische opleiding op minimaal MBO 4-, of HBO niveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een industriële omgeving
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

Dit bieden wij
Een uitdagende functie bij een dynamische en ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten, waarbij gewerkt wordt in een prettige, informele cultuur met korte communicatie lijnen en een ‘hands on’ mentaliteit. Daarnaast bestaan er diverse mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien.

Interesse?
Dan nodig ik je uit te solliciteren via onze website! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rachel Engels (Talent Sourcer) op +31 (0)6-28232305.

Solliciteren