Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55465

Vacature: Medewerker Horeca voor SnowWorld in Landgraaf

VACATURENR lv-55465 (19-12-2016)

Vacature: Medewerker Horeca voor SnowWorld in Landgraaf

SnowWorld Landgraaf is op zoek naar geschikte kandidaten voor de volgende horecafunctie:

MEDEWERK(ST)ER HORECA (OPROEPBASIS/24-38 UUR)

SnowWorld heeft de twee grootste overdekte wintersportdorpen van de wereld. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar zijn de medewerkers van SnowWorld werkzaam in het sfeervolle chalet. Werken bij SnowWorld betekent werken aan een uniek product. Eigen inbreng, enthousiasme, hard werken en vooral veel gezelligheid, dat is SnowWorld.

In 2001 werd SnowWorld Landgraaf geopend en hiermee ook gelijk de grootste overdekte skibaan ter wereld! SnowWorld is marktleider op het gebied van indoor wintersportbeleving en heeft een tweetal vestigingen in Nederland; SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf.

SnowWorld Landgraaf biedt een compleet leisure aanbod. Het product is veel omvattend met diverse sportieve zomer- en winterarrangementen, vergaderarrangementen, hotelovernachtingen, feesten en partijen en uiteraard allerlei activiteiten die plaatsvinden op onze prachtige pistes.

De horeca-afdeling in SnowWorld Landgraaf bestaat uit een pisterestaurant, hotel-restaurant, a la carte restaurant, grand café & terras, après-skibar/almhütte en zalencentrum. Ter versterking van ons horecateam zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van Medewerk(st)er Horeca.

Functie:
Als medewerk(st)er horeca verzorg je op een gastgerichte wijze het verblijf in de betreffende locaties en zorgt voor een optimale beleving. Je mag jezelf zien als het levende visitekaartje van SnowWorld Landgraaf. Je werkt in wisselende diensten en bent beschikbaar op doordeweekse dagen/avonden en in het weekend. Ook in de schoolvakanties ben je beschikbaar. Het betreft dienstverbanden op basis van een oproepcontract, met flexibele uren en een maximum van 38 uur per week.

Interesse:
Ben je representatief, kun je tegen drukke werkdagen, ben je flexibel en heb je enige jaren horeca-ervaring? Mail dan je motivatiebrief met CV en pasfoto naar landgraaf.pz@snowworld.com. Indien je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 045-5470710 of per e-mail via landgraaf.pz@snowworld.com

E-mail  landgraaf.pz@snowworld.com
Meer info  www.snowworld.com