Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55467

Vacature: Hypotheekadviseurs voor Eigen Huis Hypotheekservice in Regio Limburg

VACATURENR lv-55467 (19-12-2016)

Vacature: Hypotheekadviseurs voor Eigen Huis Hypotheekservice in Regio Limburg

Eigen Huis Hypotheekservice zoekt:

ZELFSTANDIGE ONDERNEMENDE HYPOTHEEKADVISEURS

regio Limburg

Eigen Huis Hypotheekservice B.V. is de hypotheekadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis. Vereniging Eigen Huis is met 700.000 leden de op één na grootste consumentenorganisatie van Nederland en de enige partij die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een gedegen hypotheekadvies te kunnen garanderen, is Eigen Huis Hypotheekservice op zoek naar ondernemende hypotheekadviseurs in de vorm van aangesloten ondernemingen om zo een landelijk netwerk te realiseren. Het belang van onze huidige en toekomstige leden staat altijd centraal. De positionering van de hypotheekservice is in lijn met het beleid en imago van onze organisatie: betrouwbaar, kritisch, onafhankelijk en integer.

Als zelfstandig aangesloten ondernemer ben je verantwoordelijk voor het geven van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hypotheekadviezen. De afwikkeling en passering van de hypotheek (na getekende offerte) is de verantwoordelijkheid van onze binnendienst (verwerking dossier en communicatie) alsmede de nazorg. Je onderhoudt nauwe contacten met de binnendienst.

Wie ben jij?
Een hypotheekexpert die vanuit een grote passie voor het vak het graag anders en beter wil doen dan andere hypotheekadviseurs. Een specialist die zich goed kan inleven in de wensen en behoeften van het lid of de klant. Een klantgerichte, enthousiaste en overtuigende adviseur met een kritische houding die een klant of lid mee kan nemen in zijn verhaal en als ambassadeur optreedt voor Vereniging Eigen Huis.

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt PE Plus Adviseur Hypothecair Krediet afgerond. Daarnaast heb je relevante werkervaring binnen het aandachtsgebied hypotheekadvies. Ervaring met advies-box is een pre. Onze voorkeur gaat uit naar een zelfstandig financieel of hypothecair planner.

Je bent woonachtig in Limburg.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Eigen Huis Hypotheekservice biedt je uitstekende hypotheekafspraken tegen goede condities. Jouw flexibiliteit bepaalt je succes.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Christos Anastassiadis, manager buitendienst, via 06-50292885 of c.anastassiadis@eigenhuis.nl.

Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.eigenhuis.nl.

Direct solliciteren? Stuur dan je cv met motivatie en curriculum vitae naar sollicitatie@eigenhuis.nl ter attentie van Anouk Visser, P&O Adviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  sollicitatie@eigenhuis.nl