Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55477

Vacature: Service Adviseur voor Autobedrijf Keram in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-55477 (19-12-2016)

Vacature: Service Adviseur voor Autobedrijf Keram in Zuid-Limburg

SERVICE ADVISEUR FULLTIME.

Voor onze vestigingen zijn wij op zoek naar een gedreven professional, het visitekaartje van ons bedrijf. Klanttevredenheid staat bij Keram centraal waardoor het continu leveren van premium service essentieel is, hoe hectisch de omstandigheden ook zijn. De manier om dit doel te bereiken is het realiseren van optimaal klantcontact. Zowel telefonisch als aan de werkplaatsreceptie ben je vriendelijk, begrijpend en uitgesproken service minded.

Je maakt afspraken met de klant voor onderhoud & reparatie, vult de werkplaatsplanning en verricht daarnaast administratief werk zoals het aanmaken van werkorders en werkplaatsfacturatie. Je hebt doorlopend contact met de chef werkplaats om de voortgang in de werkplaats te controleren.

Wij zoeken iemand met een opleiding op MBO niveau die commercieel onderlegd is met een technische achtergrond en daarnaast zijn weg weet te vinden op een moderne PC. Ervaring als Service Adviseur in de automotive is een absolute must. Verder sta je met beide benen op de grond en heb je een proactieve houding, samen met jouw collega’s zorg je voor een verdere professionalisering van ons service team.

Het zwaartepunt van de vacature Service Adviseur ligt op optimaal klantcontact. Je rapporteert direct aan de Teamleider Service & Parts.

Belangstelling voor deze functie en beschik je minimaal over de vereiste ervaring in onze branche?
Stuur een korte motivatiebrief met jouw cv naar: sollsollicitatie@keram.nl

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

E-mail  sollicitatie@keram.nl
Meer info  www.keram.nl