Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55501

Vacature: Hoofd Onderhoud & Techniek voor Monier in Tegelen en Susteren

VACATURENR lv-55501 (20-12-2016)

Vacature: Hoofd Onderhoud & Techniek voor Monier in Tegelen en Susteren

Monier Benelux is onderdeel van de Braas Monier Building Group, een toonaangevende wereldwijde producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende daken. De organisatie telt mondiaal circa 7.700 medewerkers die verdeeld zijn over 118 ontwikkel- en productiecentra in 37 landen.

Monier Benelux heeft verkoopkantoren in Montfoort en in Aalst (België). Daarnaast beschikt de organisatie over één Belgische en drie Nederlandse productielocaties. Met 180 medewerkers bedient Monier haar klanten in de Benelux met een breed assortiment keramische en betonnen dakpannen, daksysteemcomponenten, isolatie, zonne-energiesystemen en technisch advies.

Wij zijn voor de locaties Tegelen en Susteren (1 FTE totaal) op zoek naar een

HOOFD ONDERHOUD & TECHNIEK


DE FUNCTIE
Je ondersteunt met jouw afdeling alle technische facetten van het primaire proces: de productie van klei- en betondakpannen en toebehoren. Jouw werkgebied bestrijkt alle aspecten van het leiden van een Technische Dienst van een productiebedrijf; op het gebied van techniek, investeringen, aanpassingen, reparaties en onderhoud op mechanisch, elektrisch en bouwkundig gebied. Het doel van de afdeling is de machines te onderhouden, aan te passen, storingen op te lossen met het oog op zo gering mogelijk productieverlies.

Je stelt je tot doel het machinepark optimaal te laten functioneren. Dit betekent een optimale inzet/inzetbaarheid van jouw medewerkers en veelvuldige afstemming met de productiemanager. Je kijkt vooruit en je bent initiatiefnemer van verbeterprocessen. In deze faciliterende rol maak je deel uit van het locatiemanagementteam en rapporteer je aan het Head of Production Benelux. Je bent werkzaam op de locaties Tegelen en Susteren.

JE PROFIEL
Wij zijn op zoek naar een inspirerende persoon die op enthousiaste wijze medewerkers coacht en teamgeest kweekt op HTS- of gelijkwaardig denkniveau. De voorkeur gaat uit naar richting E + besturingstechniek, met werktuigbouwkundige affiniteit. De persoon die wij zoeken is een slagvaardige, praktisch ingestelde en hands-on manager met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je denkt in processen en bent continu op zoek naar verbetering. Voor de beste uitvoering van de functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Tegelen.

ONS AANBOD
Monier biedt een afwisselende, zelfstandige baan in een gezond bedrijf met een sterke reputatie. Er zijn goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

CONTACT
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Gerard Holtmaat, Head of Production Benelux, telefoonnummer 06-53314943. Meer informatie over Monier kun je vinden op onze internetpagina: www.monier.nl

GEÏNTERESSEERD?
Je sollicitatiebrief voorzien van c.v. kun je mailen naar Nienke Ridder, HR-Manager, via nienke.ridder@monier.com.

E-mail  nienke.ridder@monier.com
Meer info  www.monier.nl