Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55511

Vacature: Food/Verpakkings Operator voor ProfCore in Venlo

VACATURENR lv-55511 (21-12-2016)

Vacature: Food/Verpakkings Operator voor ProfCore in Venlo

ProfCore is een solide organisatie, jong van geest en heeft volop plannen voor de toekomst. Wij leveren vakmensen voor zowel industriële productie- als logistieke processen in diverse branches: van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. Wij zijn uniek in onze branche.

Wij zijn op zoek naar Operators voor de voedingsmiddelenindustrie die woonachtig zijn in de regio Venray, Nijmegen, Venlo en Roermond.

Functieomschrijving:
ProfCore is op zoek naar (Allround) Operators die reeds ervaring in de voedingsmiddelenindustrie hebben. De werkzaamheden bestaan uit het monitoren van een verpakkingslijn. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve bevoorrading van de lijn, verpakking van eindproducten en het intern transport hiervan. Gezien de aard van de werkzaamheden is het van belang dat je iemand bent die werkzaamheden snel eigen maakt, gedrevenheid is hierbij een belangrijke eigenschap.

Wij verwachten van onze mensen dat zij actief meedenken in het verbeteren van processen, stevig in hun schoenen staan, de juiste prioriteiten stellen om de werkzaamheden zo goed mogelijk vorm te kunnen geven en daarnaast beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie krijgen in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid kan dit contract worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Functie-eisen:
  • Aantoonbare ervaring in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Ervaring met Verpakkingslijnen;
  • Productaffiniteit en kennis van HACCP;
  • In staat om snel de juiste prioriteiten te kunnen stellen en met verbetervoorstellen te komen;
  • Communicatief vaardig, analytisch en accuraat;
  • In het bezit van rijbewijs B én eigen vervoer;
  • Collegiaal;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Bereid om in 3 ploegendienst te werken;
  • Goede fysieke gesteldheid.

Herken je jezelf in het ProfCore DNA?
Oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, proactief, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Wil jij ook deel uitmaken van onze ambitie? Wil jij ons helpen ons bedrijf verder te ontwikkelen?! Dan biedt ProfCore jou 7 zekerheden:

1. Vast contract;
2. Gegarandeerd salaris;
3. Prettige werksfeer;
4. Opleidingsmogelijkheden;
5. Doorgroeimogelijkheden;
6. Medewerker = Klant;
7. Gevarieerde werkplekken.

Interesse?
Voor vragen kun je contact opnemen via het nummer: +31 (0) 77 38 20 008

Solliciteren
E-mail  solliciteren@profcore.nl
Meer info  www.profcorewerkt.nl