Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55524

Vacature: Onderhoudsmonteur Elektrotechniek voor Orion Engineering in Regio Limburg

VACATURENR lv-55524 (21-12-2016)

Vacature: Onderhoudsmonteur Elektrotechniek voor Orion Engineering in Regio Limburg

Wij hebben in de regio Limburg op dit moment een interessante mogelijkheid open staan voor een:

ONDERHOUDSMONTEUR ELEKTROTECHNIEK

Dit grote, groeiende bedrijf kent volop mogelijkheden. De functie die op dit moment open staat is ter uitbreiding van de huidige bezetting.

De functie
Jij bent als onderhoudsmonteur elektrotechniek direct betrokken bij de productieprocessen in de fabriek van dit mooie bedrijf. De positie van onderhoudsmonteur kent een grote verantwoordelijkheid, het is tenslotte van groot belang dat de fabriek blijft draaien. Naast tweede lijns troubleshooting ben jij bezig met geplande onderhoudswerkzaamheden op elektrotechnisch gebied. Jij lokaliseert en repareert zelfstandig storingen, draagt vakinhoudelijk onderbouwde verbetervoorstellen in en zorgt voor een adequate rapportage van jouw werkzaamheden. De werkzaamheden worden verricht in een 2 ploegenstelsel.
Je vind het een uitdaging om te werken in een moderne omgeving die open staat voor technische verbeterslagen. Je vind het prettig om te werken in een groeiende, ambitieuze omgeving. Als onderhoudsmonteur elektrotechniek werk je met bus- en veiligheidssystemen, PLC’s en frequentieregelaars. Waar nodig begeleid jij externe partijen bij hun werkzaamheden in de fabriek, je stelt je naar deze monteurs op als vraagbaak en deelt jouw kennis. Jij krijgt uiteraard tijd om de werkzaamheden om te pakken en wordt ondersteund door meer ervaren collega’s en jouw leidinggevende.

Functie eisen
Deze functie kent een grote verantwoordelijkheid, we zijn dan ook op zoek naar bevlogen vakmensen die zich graag ontwikkelen in hun vakgebied. Om de functie goed in te vullen verwachten wij het volgende van je:
  • MTS of MBO4 diploma in de richting elektrotechniek dan wel een gelijkwaardig werkniveau behaald door relevante cursussen en/of trainingen;
  • Aantoonbare werkervaring (als monteur) met PLC’s. Bij voorkeur kennis van Siemens S7;
  • Bereid om te werken in een 2 ploegendienst;
  • Bij voorkeur werkervaring als onderhoudsmonteur elektrotechniek in een productieomgeving.

Over Orion Engineering
Orion Engineering is al 25 jaar werkzaam in een breed spectrum van technische vakdisciplines, waardoor wij een betrouwbare partner zijn van aansprekende organisaties in de high-tech industrie. Naast afwisselende projecten en de kans om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied biedt Orion Engineering je ook nog individuele begeleiding. Dit stelt je in staat om je optimaal te ontwikkelen en je kennis naar een volgend niveau te tillen.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Orion Engineering jou kan bieden? Neem dan contact op met Bart Brouwers voor een persoonlijke kennismaking door te bellen naar 040-211 6777 of 06-31049874. Direct je CV mailen naar recruitment@orionengineering.nl kan natuurlijk ook. We komen graag met je in gesprek!

E-mail  recruitment@orionengineering.nl
Meer info  www.orionengineering.nl