Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55525

Vacature: Shiftleader Productie via Selexxyz in Maastricht

VACATURENR lv-55525 (21-12-2016)

Vacature: Shiftleader Productie via Selexxyz in Maastricht

Ben jij op zoek naar een tweede of derde stap in jouw carrière in de rol van Shiftleader Productie (1,0 fte)? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie
In deze functie zorg je voor de realisatie van de productieplanning en aansturing van het productieproces. Je ziet toe op de kwaliteit van het proces en het product en neemt verantwoording voor efficiency waarmee het product wordt geproduceerd. Je voldoet hierbij aan de gestelde eisen en normen ten aanzien van de kwaliteit, efficiency, veiligheid en het milieu.

Je bent verantwoordelijk voor de dienst en geeft leiding aan de +/- 35 medewerkers (per dienst) van het machinepark. Hierbij draag je zorg voor het volledige personeelsbestand. Er zal dagelijks gerapporteerd worden aan de Manager Manufacturing in de daarvoor bestemde rapportages. Verder volg je de prestaties op het gebied van efficiency, rendement, uitval en je definieert samen met je team de te nemen acties op afwijkingen. Je coördineert de bezetting per afdeling en neemt samen met de Seniors pro-actieve maatregelen om de benodigde capaciteit te borgen. Samen met je medewerkers monitor je de performance van het machinepark. Indien nodig stel je een tijdige storingsanalyse op ten behoeve van onze technische dienst. Verder ben je gefocust op het verbeteren van het rendement en het reduceren van de kosten binnen het productieapparaat. Je leidt het werkoverleg en draagt verbetertrajecten aan.

De functie eisen
Je hebt een flexibele en pro-actieve werkinstelling waarbij je bereid bent in een 2 ploegendienst te werken. Je beschikt minimaal over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een technische opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde en/of electrotechniek. Je hebt affiniteit met en kennis van het werken in een geautomatiseerd machinepark. Met minimaal 5 - 10 jaar werkervaring als leidinggevende in een productieomgeving ben je direct inzetbaar. Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld en kunt vanuit analyses oplossingsgericht denken waarbij de Six Sigma gedachte wordt nagestreefd. De eigenschap teamspeler past bij je, als mensen-mens met coachende leiderschapskwaliteiten communiceer je op verschillende niveaus. Je kunt werken met MS Office (Word, Excel en Outlook) en hebt affiniteit met ICT of ERP systemen. Je beschikt over uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden. Beheersing van de Duitse taal is een sterke pré.

Wat biedt onze opdrachtgever?
Onze relatie biedt een veelzijdige en zelfstandige functie in een enthousiast bedrijf met een sterke internationale groeiambitie. Tevens is er sprake van een informele en collegiale sfeer en een uitgebreid intern opleidingstraject. Verder bieden ze een functie passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal liggen tussen de € 3.100 en € 3.400.

Interesse?
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar n.dullens@selexxyz.nl of reageer via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Niels Dullens via telefoonnummer 043 - 362 62 54 of via 06 –11 83 98 89.

Solliciteren
E-mail  n.dullens@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl