Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55551

Vacature: Magazijnbeheerder voor Thiessen Wijnkoopers in Maastricht

VACATURENR lv-55551 (22-12-2016)

Vacature: Magazijnbeheerder voor Thiessen Wijnkoopers in Maastricht

Thiessen Wijnkoopers zoekt een

MAGAZIJNBEHEERDER

“Thiessen Wijnkoopers sedert 1717” is het oudste wijnhuis van Nederland, gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Maastricht met een schitterende winkel en eeuwenoude kelders waar evenementen (zoals diners, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, wijnproeverijen) op maat worden georganiseerd. Daarnaast zijn we een gerenommeerde leverancier van kwaliteitswijnen aan de horeca. Wij hechten er veel belang aan onze gasten en relaties uitstekende service, optimale kwaliteit en persoonlijke aandacht te bieden. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als resultaatgericht, ondernemend, klantgericht en nuchter.

De magazijnbeheerder is verantwoordelijk voor het laden, lossen en opslaan van de goederen, het gereed-maken van bestellingen en deze leveren bij onze klanten in Zuid-Limburg. Ook het controleren en beheren van de voorraad en de bijbehorende administratie behoren tot het takenpakket. De magazijnbeheerder zorgt ervoor dat het magazijn ordelijk, overzichtelijk en netjes gehouden wordt.

Wat vragen wij van jou?
  • Kennis van magazijn- en voorraadbeheer op mbo niveau ofwel door ervaring verkregen
  • Gemotiveerde harde werker, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In bezit van rijbewijs B en heftruckcertificaat
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Klantgerichte instelling

Wij bieden:
Een dynamische en uitdagende werkomgeving binnen een jong en inspirerend team. Door onze kleine organisatie bieden we je volop de ruimte om initiatieven te tonen en zelfstandig te werken.

Meer informatie of solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan vóór 30 januari a.s. je CV met motivatie per email naar info@mourmansgroep.nl, t.a.v. Marita Reynaerts.

Wil je meer weten over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Tim Janssen via telefoonnummer 00 31 (0)43-3251355 of 00 31 (0)6 149 220 37. Nadere informatie over ons kun je vinden op www.thiessen.nl

E-mail  info@mourmansgroep.nl
Meer info  www.thiessen.nl