Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55554

Vacature: Traineeship Operator met Baangarantie voor Manpower in Limburg

VACATURENR lv-55554 (22-12-2016)

Vacature: Traineeship Operator met Baangarantie voor Manpower in Limburg

Traineeship met Baangarantie voor Manpower Limburg in samenwerking met SIM en Arcus


Manpower is op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor een traineeship met baangarantie voor 1,5 tot 2 jaar in de richting van operator productietechniek. Reageer snel!! Er zijn nog enkele plekken in omgeving Maastricht vrij voor dit unieke traject.

OPLEIDING VAPRO A - B

MBO NIVEAU 2/3 MET BAANGARANTIE

Wij bieden gemotiveerde kandidaten een unieke kans om in een inspirerende omgeving te worden opgeleid voor operator productietechniek voor bedrijven in Limburg.

Doel en inhoud van de opleiding:
De eerste 6 maanden word je binnen ons unieke concept van de Leer- Werkfabriek opgeleid om de basis kennis van het vak van operator productietechniek aan te leren. In deze periode ontvang je nog geen salaris aangezien je in deze periode voornamelijk aan het leren bent. Indien je nu een uitkering ontvangt, blijft dit onveranderd als je hier recht op hebt. Na deze 6 maanden ontvang je een contract voor een half jaar van Manpower, aansluitend nog een jaarcontract, in deze periode ga je de opleiding afronden. Hierna volgt een contract voor de periode van nog een jaar bij het succesvol afronden van de opleiding.

Instroomprofiel:
  • Belangrijke competenties: samenwerken, initiatief nemen, analyserend vermogen, probleemoplossend, doorzettingsvermogen, besluitvaardig, aanpassingsvermogen, leervermogen en leergierig
  • Minimaal diploma VMBO met wiskunde
  • Beheersing van de Nederlandse taal (begrijpend lezen)
  • Willen werken in ploegendiensten
  • Goede mobiliteit
  • Eigen vervoer
  • Werkervaring in de procestechniek is een prĂ©

Reacties en informatie:
Indien je belangstelling hebt om deel te nemen aan dit unieke traject en wanneer je denkt aan de gestelde eisen te voldoen, kun je reageren via e-mail: maastricht.431@manpower.nl. Indien je vragen hebt over dit unieke traject dan kun je bellen met Jacky Habets 088-171 56 84 of Aziza Bahir 088- 171 57 16

Reageer snel!! Er zijn nog enkele plekken vrij voor dit unieke traject met baangarantie .

E-mail  maastricht.431@manpower.nl
Meer info  www.manpower.nl