Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55583

Vacature: Junior Finance Professional voor Fagro in Maastricht

VACATURENR lv-55583 (27-12-2016)

Vacature: Junior Finance Professional voor Fagro in Maastricht

JUNIOR FINANCE PROFESSIONAL 32/40U

Standplaats: Maastricht


Wil jij werken binnen een professionele en succesvolle organisatie waar jouw groei en ontwikkeling centraal staat?
 
Over Fagro
Fagro is een succesvol interim- adviesbureau voor het functiegebied Finance & Control. Met vestigingen in Arnhem, Eindhoven, Düsseldorf en Maastricht is Fagro toonaangevend in Zuidoost-Nederland. Al onze consultants (ruim 200) zijn in vaste dienst en voeren projecten uit bij gerenommeerde klanten in uiteenlopende branches. Binnen de Fagro Academy krijg je de mogelijkheid om door opleidingen, trainingen, coaching en workshops je talenten & carrière onder professionele begeleiding maximaal te ontwikkelen.

Functie omschrijving 
Als junior financial kom je in vaste dienst bij Fagro. Je voert onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van finance & control bij onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen: opdrachten op het gebied van business control, governance of accounting & reporting. Pro-activiteit en afstemming met de klant staan hierbij centraal. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

Functie eisen
Voor deze functie zijn we opzoek naar een enthousiaste junior financial met een afgeronde economische opleiding op ten minste Hbo-niveau (harde eis) en 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring. Je toont graag initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bovendien vind je het een uitdaging om je aan te passen aan de organisatiecultuur van de klant en heb je een hands-on mentaliteit.

Wat wij bieden
Fagro is een open, dynamische en succesvolle organisatie. Kwaliteit en ontwikkeling staat bij ons centraal. We bieden dan ook de mogelijkheid om je competenties en talenten maximaal te ontwikkelen met trainingen, opleidingen via de Fagro Academy (samenwerkingsverbanden met de Universiteit Maastricht Business School, Tias Nimbas, Avans en Fontys), coaching en natuurlijk afwisselende projecten afgestemd op jouw ambitie en ontwikkeling. Naast de inhoudelijk leuke en uitdagende baan is ons arbeidsvoorwaardenpakket concurrerend.

Solliciteren & Meer informatie
Heb je interesse om jouw carrière te starten bij een succesvolle en professionele organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae via solliciteren@fagro.nl t.a.v. mevr. B. Derks. Voor vragen kun je je richten tot Bianca Derks via het telefoonnummer 040 368 24 30. Voor meer informatie en online solliciteren ga je naar www.fagro.nl en/of www.werkenbijfagro.nl

E-mail  solliciteren@fagro.nl
Meer info  www.werkenbijfagro.nl