Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55591

Vacature: Sales Manager Autoverhuur en Mobiliteitsoplossingen voor Inqar in Weert

VACATURENR lv-55591 (27-12-2016)

Vacature: Sales Manager Autoverhuur en Mobiliteitsoplossingen voor Inqar in Weert

SALES MANAGER AUTOVERHUUR EN MOBILITEITSOPLOSSINGEN VOOR INQAR IN WEERT.

Werkgebied heel Nederland.

Wil jij pionieren en het verschil maken?
Wil je een prospect op basis van een goed voorstel, inzicht en advies klant maken bij de franchiseorganisatie voor autoverhuurders INQAR
Wil je bovendien bij een no-nonsense bedrijf werken?

INQAR Nederland is een franchiseorganisatie voor autoverhuurbedrijven. Momenteel zijn 20 verhuurbedrijven bij INQAR aangesloten met 37 verhuurvestigingen.

De functie Sales Manager
In deze zelfstandige en dynamische functie als Sales Manager staat pionieren voorop. Je genereert zelfstandig nieuwe business in heel Nederland. Als Sales Manager is het aan jou de taak om advies op maat en een passende oplossing voor specifieke mobiliteitsbehoeftes te geven. Na een interne introductie weet je waar je het over hebt, denk je mee met de ondernemer en spreek je de taal van de ondernemer. Ruim 60% van het werk bestaat uit koude acquisitie. Je blijft op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar de organisatie en vice versa.

Ondersteuning kun je verwachten vanuit de afdelingen Sales, Servicedesk en Marketing en middels een intensieve samenwerking met deze collega’s zorg je voor een actieve bijdrage aan het succes van INQAR.

Vereiste kennis en vaardigheden
Je hebt gerichte ervaring in Sales en de Automotive sector en beschikt over een MBO/HBO-diploma. Je hebt affiniteit met de wereld van mobiliteit en autoverhuur. Je bent commercieel, competitief, communicatief vaardig, doelgericht en een doorzetter. Je bent gedreven en beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Wat wij bieden
Een zelfstandige fulltime functie in een professionele organisatie. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren op de vacature Sales Manager INQAR te Weert?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Sales Manager? Stuur je CV en sollicitatiebrief naar henk.princen@inqar.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  henk.princen@inqar.nl
Meer info  www.inqar.nl