Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55611

Vacature: Junior Financial Consultant voor Financials4u in Weert

VACATURENR lv-55611 (30-12-2016)

Vacature: Junior Financial Consultant voor Financials4u in Weert

JUNIOR FINANCIAL CONSULTANT GEVRAAGD VOOR FINANCIALS4U BV


Interim Financials
Toe aan een frisse start in 2017? Financials4u BV is gevestigd te Weert en betreft een regionale speler op het gebied van opdrachtenbemiddeling voor Interim Financials. Wij werken met enthousiaste Financials met minimaal een bachelor achtergrond. Wij zorgen ervoor dat iedere opdracht succesvol is, zowel voor jou als voor de opdrachtgever.

Je collega’s van Financials4u zijn op de hoogte waar je opdracht plaats vindt en wat je doet en zo ben jij ook op de hoogte van jouw collega’s. Betrokken, want samen werken we aan elkaars toekomst en zetten wij elkaar in onze kracht. Dit betekent gezamenlijk optrekken op zelf georganiseerde social events (social events, vakinhoudelijke presentaties, maar ook een CEO van een multinational ontmoeten en bevragen), sparren, presentaties volgen en opgeleid worden naar het volgende niveau. Wij gaan ervan uit dat wanneer je samen voelt wat er speelt vandaag, je ook weet wat er morgen nodig is om succesvol te zijn.

Verwacht oprechte aandacht, transparantie en onderling vertrouwen.

De vraag
Financials4u richt zich op financiële functies. Als Financial Consultant voer je opdrachten uit bij onze opdrachtgevers waaronder financiële instellingen, vermogensbeheerders, industriële organisaties en overheden. Deze branche brede afwisselende opdrachten zijn altijd accounting of controlling gerelateerd. Opdrachten hebben een looptijd van minimaal 6 tot 9 maanden, daarna ga je door naar een nieuwe opdracht waar je waarde toevoegt. We houden gezamenlijk jouw leercurve stijl zodat je groeit, middels de juiste opdracht en passende cursus/ studie.

Procedure
Wanneer je jezelf inschrijft via onze website www.financials4u.eu en je cv achterlaat, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen met jou te bespreken. Financials4u hecht veel waarde aan persoonlijk contact.

Jouw profiel voor bovengenoemde positie:
  • Afgeronde Bachelor in Finance eventueel aangevuld met een Master;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt hoge verwachtingen van jezelf, ook van je opdrachtgever en bent communicatief sterk;
  • Je bent daarnaast enthousiast en staat met beide benen op de grond. Je bent ambitieus, zorgt voor je eigen ontwikkeling en toont initiatief.

Ons Aanbod
Je mag van ons verwachten dat wij net zo betrokken en enthousiast zijn. Wij bekijken samen je persoonlijk ontwikkelingsplan en spelen direct in op je doorontwikkeling door een vervolgstudie of cursus aan te bieden. Een attractief salarispakket waaronder een leaseauto.

Er spelen opdrachten bij de Zuid-Limburgse Brightlands tot en met de Brainport in Eindhoven!

Bel gerust mobiel met Luc Stultiens, op nummer 06.38.91.70.75.

E-mail  info@financials4u.eu
Meer info  www.financials4u.eu