Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55615

Vacature: Supply Chain Planner voor Unicorn Grain Specialties in Weert

VACATURENR lv-55615 (02-01-2017)

UNICORN GRAIN SPECIALTIES B.V. in Weert is een toonaangevende en innovatieve producent, die met haar diversiteit aan procestechnologieën de toepassingen voor granen, zaden en peulvruchten verbreedt. Unicorn adviseert, ontwikkelt en levert specialiteiten die bijdragen aan een betere voedselbeleving en een goede gezondheid. Unicorn investeert hiertoe in haar medewerkers, de organisatie en in haar partners om trendsettend te zijn. In verband met uitbreiding van onze Supply Chain afdeling zijn wij op zoek naar een

SUPPLY CHAIN PLANNER


JOUW ROL:
Als planner ben je de schakel in de supply chain van Unicorn. Je plant de productie van onze specialiteiten in en zoekt daarbij het spanningsveld op tussen de wensen van onze klanten en de mogelijkheden van onze processen. Je kijkt vooruit maar handelt ook naar de omstandigheden van vandaag. Je staat in contact met klanten en je collega’s om aan de gemaakte afspraken te voldoen. Daarnaast zet je jouw kennis en ervaring in om de supply chain processen van Unicorn naar een hoger niveau te tillen.

Tot je belangrijkste taken behoren:
  • opstellen, invoeren & opvolgen van de productieplanning en prognoses voor de betreffende productielijnen;
  • bijhouden voorraad van hulp- en grondstoffen t.b.v. productieplanning;
  • voeren van overleg met interne afdelingen over voortgang als ook het afstemmen van planningsverwachtingen met klanten;
  • zorgdragen voor managementinformatie m.b.t. reële wekelijkse en periodieke bezetting.
  • projecten initiëren en leiden ten behoeve van de verbetering van de planningsfunctionaliteit en de supply chain van Unicorn.

JOUW PROFIEL:
Je bent een Planner die met passie zijn vak wil uitoefenen in een omgeving waar innovatie, operationele verbetering en groei centraal staan. Jij bent onze nieuwe collega die zich kan vinden in onze kernwaarden: Samen, Excellent, Energiek. Verder beschik je over een HBO werk- & denkniveau in een supply chain richting. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Enkele jaren werkervaring op vergelijkbaar planningsgebied is een pré.

Ben jij vandaag al bezig met de verbeteringen voor morgen? Ben jij in staat om het grote plaatje te zien en jouw eigen ideeën vorm te geven, samen met je collega’s? Heb jij de drive om die ene stap extra te zetten en excellente resultaten te behalen? Denk jij dat wij de juiste werkgever zijn waar jij je verder kunt ontwikkelen?

UNICORN biedt:
Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Je maakt onderdeel uit van een professioneel team, waarbij veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Uiteraard biedt UNICORN een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

NIEUWSGIERIG?
Ben je nieuwsgierig geraakt dan komen we graag met jou in gesprek? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Dols (Supply Chain Manager) via 0495 -578700. Sollicitaties (cv & motivatiebrief) richten aan Hetty Bour (HR Adviseur) h.bour@unicorngrain.comf

E-mail  h.bour@unicorngrain.com