Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55628

Vacature: Financieel Operationeel Manager voor House-liner in Venlo

VACATURENR lv-55628 (02-01-2017)

FINANCIEEL OPERATIONEEL MANAGER


House-liner BV, gevestigd in Venlo, is op zoek naar een ambitieuze, gedreven, en no-nonsense sparring-/zakenpartner om samen met de DGA de organisatie verder te professionaliseren en uit te bouwen. Iemand met een onafhankelijk kritisch denkvermogen die integer is en geen ego heeft. Iemand die het echte verhaal in en achter de cijfers ziet.

Functieomschrijving
Als rechterhand van de DGA krijg je een brede verantwoordelijkheid voor Finance, HR & KAM, ICT/e-business, Marketing en Inkoop. Je bouwt het fundament verder voor een nog slagvaardigere organisatie en leidt de daarvoor benodigde interne veranderingen.

Functie eisen
  • Je bent hbo+ niveau financieel/bedrijfseconomisch opgeleid;
  • Je hebt meer dan 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je begrijpt de hectiek en dynamiek van projecten en service;
  • Je bent een analytische, onafhankelijke denker én doener met een aanpakmentaliteit, die verantwoordelijkheid neemt, zelf meewerkt en zegt waar het op staat;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je bent ondernemend;
  • Je beschikt over een mensgerichte leiderschapsstijl, inspireert, verbindt, enthousiasmeert en jaagt aan;
  • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift;

Bedrijf
House-liner BV levert specialistische dienstverlening op het vlak van inpandige leidingrenovatie. Het vanuit Venlo opererende bedrijf onderscheid zich in de markt met haar unieke gepatenteerde producten (house-liner en spray-liner). Deze worden in heel Nederland toegepast in de renovatiemarkt, met name in opdracht van woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en andere beheerders of eigenaren van onroerend goed. Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan vakmanschap en veiligheid.

Arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige en uitdagende functie direct naast de DGA waar geen dag hetzelfde is. Een marktconform salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactpersoon
Spreekt deze functie u aan, dan maken wij graag op korte termijn kennis met u. De sollicitatie en CV kunt u mailen naar jos-cuppen@house-liner.nl, te bereiken onder telefoonnummer 06-83672980 voor aanvullende vragen.

E-mail  jos-cuppen@house-liner.nl
Meer info  www.house-liner.nl