Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55638

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok voor Saillant Hotel Gulpenerland in Gulpen

VACATURENR lv-55638 (03-01-2017)

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok voor Saillant Hotel Gulpenerland in Gulpen

Saillant Hotel Gulpenerland – Restaurant Miró
Saillant Hotel Gulpenerland is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen waarin luxe en ambiance centraal staan. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Een unieke plek waar in het design heden en verleden zijn samengebracht.
Inspelen op en herkennen van de wensen en behoeften van onze gasten staat centraal. We streven er elke dag naar om onze gasten een bijzondere en inspirerende ervaring te geven. Een gastvrij en warm welkom, persoonlijke service, sfeer, comfort en culinair genieten. Wij delen onze passie voor onze streek en hospitality met onze gasten. Daar ligt onze missie en onze kracht..

Het verschil maken, dat doen de mensen die bij ons werken!

Onze keukenbrigade is op zoek naar een collega:

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

(fulltime)


Functieomschrijving
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van de gerechten, het plaatsen van bestellingen en schoonhouden van de werkomgeving.
Tevens assisteer je de chef-kok in de dagelijkse werkzaamheden waar je veel en intensief contact mee hebt. Je zorgt voor een prettige omgeving en beleving voor zowel gast als personeel.

Wij zijn op zoek naar
Een enthousiaste en gedreven zelfstandig werkend kok. Je bent servicegericht, flexibel, representatief, je hebt aandacht voor kwaliteit en een hands-on mentaliteit.
Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is uiteraard een pré.
Ben jij creatief, een liefhebber die op culinair gebied onze gasten kan verrassen, gemotiveerd en wil je graag een positieve bijdrage leveren aan een geweldig product? Dan is dit iets voor jou!

Functie-informatie

Contract:
Fulltime
Arbeidsvoorwaarden:
Salariëring conform KHN AVR
Tegemoetkoming in eventuele reiskosten

Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Doorgroeimogelijkheden binnen Saillant Hotels

Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan in binnen een jong en dynamisch bedrijf? Reageer dan snel!

Contactgegevens
Saillant Hotel Gulpenerland
T.a.v. dhr. A. Offergelt
Oude Rijksweg 20
6271 AA Gulpen
t. +31 (0)43 4503988
a.offergelt@saillanthotels.eu

E-mail  a.offergelt@saillanthotels.eu
Meer info  www.saillanthotels.eu