Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55648

Vacature: Senior / Lead C# .NET Developer voor Detacom in Sittard

VACATURENR lv-55648 (03-01-2017)

Vacature: Senior / Lead C# .NET Developer voor Detacom in Sittard


SENIOR / LEAD C# .NET DEVELOPER


Functieomschrijving
De herpositionering vanuit projecten met resultaatverantwoordelijkheid, stelt ons in staat om ook hierin onze professionaliteit te tonen. Binnen een jaar is ons projectportfolio behoorlijk uitgebreid. Detacom toont haar hoge kwaliteitsstandaard en toegevoegde waarde met het uitvoeren van softwareontwikkelprojecten op maat. Als gevolg van kwaliteit, ontstaat een stijgende vraag naar ons aanbod.

Om deze kwadratische groei te verwezenlijken, formeren we een tweede development team per 2017. Jouw rol zal multidisciplinair zijn. Het leiden van een development team vereist bepaalde leidinggevende, verbindende en motiverende vaardigheden. Je bent in staat te navigeren door diverse fasen van een software(ontwikkel)proces. Jouw ervaring zorgt ervoor dat je hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden en hiermee de werkzaamheden voor het team prioriteert. Technisch gezien maak je keuzes in architectuur. Conceptueel heb je het niveau van een senior en sta je boven de materie. Jouw kennis bestaat daadwerkelijk uit het begrip van het vak programmeren.

Je zult je bezighouden met complexe processen binnen de applicatie(structuur) in een state-of-the-art omgeving waarin business logic en koppelingen belangrijk zijn. Binnen de applicaties staan –vanwege de projectmatige setting– vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid en integriteit hoog in het vaandel. We werken graag innovatief waarbij de oplossing leidend is voor de software-uitdaging. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe applicaties, de doorontwikkeling van bestaande applicaties of re-engineering van een applicatie(-architectuur).

Daarnaast maakt Detacom maximaal gebruik van de synergievoordelen door de samenwerking met dochterorganisatie Educom. Enerzijds biedt de samenwerking voor trainees een uitstekende omgeving om zich, door de uitvoering van projecten, praktijkgericht te ontplooien op het vlak van softwareontwikkeling. Jouw rol hierin is didactisch van aard. Trainees bevinden zich in een leertraject. Anderzijds biedt de samenwerking de ruimte voor technische ontplooiing qua (nieuwe) technieken. Educom staat voor educatie en ontwikkeling.

Functieprofiel
Gevraagd wordt:
 • Minimaal vijf jaar ervaring met C# .NET;
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur een informatica/technische opleiding), aantoonbaar niveau of compensatie in werkervaring;
 • Ervaring en kennis met de C#.NET en ASP.NET;
 • Ervaring met SQL, MS SQL Server en Scrum;
 • Ervaring met Webservices (API; RESTful, SOAP), WCF, LINQ, EF en WebSecurity is een pre;
 • Ervaring met het opstellen van requirements (een functioneel ontwerp, datamodel en technisch ontwerp);
 • Proactieve, ondernemende, klantgerichte en representatieve houding;
 • Leidinggevende vaardigheden;
 • Didactische vaardigheden;
 • Communicatief sterk, zowel intern als extern;
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Geboden wordt:
 • Een marktconforme salariëring op basis van aantoonbare vaardigheden;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een (team)bonus en flexibele werktijden;
 • Dynamische arbeidsomstandigheden waarbij de locatie van werkzaamheden kan variëren van onze vestiging tot on-site (indien nodig voor het project; bijvoorbeeld bij een inventarisatie of implementatie);
 • Een warme (Limburgse) bedrijfscultuur met een hoog sociaal karakter;
 • Investering op zowel persoonlijk als professioneel vlak;
 • Ontwikkelmogelijkheden (educatief) vanuit zusterbedrijf Educom;
 • Ontwikkeling in state-of-the-art omgevingen;
 • Uitdagende opdrachten;
 • De mogelijkheid om jouw carrière in expertisen vorm te geven en je hiermee (verder) te specialiseren.

Bedrijfsprofiel
Detacom is opgericht in 1994 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gerespecteerde ICT-dienstverlener. Als zusterbedrijf van Educom houdt Detacom zich bezig met het uitvoeren van software development projecten vanuit een eigen development team en het detacheren van ervaren professionals. Detacom is een professionele ICT-dienstverlener, die haar klanten middels een flexibele schil een oplossing biedt voor zowel de behoefte aan tijdelijke als structurele capaciteit.

Medio 2015 heeft een herpositionering van Detacom plaatsgevonden. Onze onderneming heeft van een Limburgs bedrijf een groei doorgemaakt naar een landelijke speler, met vestigingen in Sittard (hoofdkantoor), Eindhoven, Utrecht en Arnhem. Door de noodzaak om te innoveren, hebben we onze missie en visie bijgesteld.

De uitvoering van projecten geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van een flexibele schil voor softwareontwikkeling, die naar behoefte kan worden ingevuld. De eigen medewerkers van opdrachtgever kunnen worden ingezet op trajecten die alleen door deze medewerkers kunnen worden uitgevoerd, terwijl parallel daaraan belangrijke software ontwikkel projecten gewoon doorgang vinden en waarbij de risico’s beperkt zijn.

Hoe nu verder?
Stap in de goede richting!
Stuur jouw motivatie en CV ter attentie van dhr. Merry naar info@edu-deta.com.

E-mail  info@edu-deta.com
Meer info  www.edu-deta.com