Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55659

Vacature: (Junior) Supplier Quality Engineer voor Oce in Venlo

VACATURENR lv-55659 (04-01-2017)

Vacature: (Junior) Supplier Quality Engineer voor Oce in Venlo

Ben jij afgestudeerd aan een HBO opleiding Elektrotechniek en heb je affiniteit met Mechatronica en werktuigbouwkunde? Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteitsborging en vind je het geen probleem om te reizen voor je werk? Reageer dan op deze vacature!

(JR) SUPPLIER QUALITY ENGINEER

Verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van nieuwe en bestaande onderdelen voor complexe printsystemen

Jouw uitdaging
Wij bieden je de mogelijkheid om jouw opgedane kennis in praktijk te brengen, en jezelf verder te ontwikkelen tot een veelzijdige professional. Ondersteunt met (technische) opleidingen en trainingen gecombineerd met coaching-on-the-job groei je naar een rol van specialist, coach of (project) manager.
Je start in één van de Supplier Quality teams, verantwoordelijk voor de kwaliteit van binnenkomende onderdelen voor printsystemen. Je optimaliseert kwaliteitsprocessen bij leveranciers en bent verantwoordelijk voor Quality aspecten tijdens de industrialisatie van nieuwe onderdelen. Met jouw enthousiasme en sterke analytische vaardigheden kom je met initiatieven die de kwaliteitsborging van toeleveranciers structureel naar een hoger niveau brengen.
Samen met een team, bestaande uit collega’s van productontwikkeling (R&D), Inkoop, Logistiek en Productie stem je eisen aan onderdelen af en zorg je dat leveranciers volgens de gestelde eisen en gemaakte afspraken de onderdelen leveren. Bij problemen kom je met duidelijke analyses en weet je met jouw sterke sociale vaardigheden leveranciers en productontwikkeling te overtuigen structurele verbeteringen aan te brengen.
Verder voer je analyses en audits uit op part- en procesniveau en kom je met preventieve maatregelen en innovatieve verbetervoorstellen. Je leidt of begeleidt verbetertrajecten intern en bij leveranciers. Door de nauwe samenwerking met leveranciers bouw je aan een sterke relatie waardoor er continue verbeteringen tot stand komen en kwaliteitsborging naar een hoger niveau gebracht wordt.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een baan in een internationale omgeving waar je de kans krijgt om het vak Quality Assurance jezelf eigen te maken, een belangrijke bijdrage te leveren aan onze kwaliteitsprocessen en jezelf te ontwikkelen tot specialist. Een rol met eigen verantwoordelijkheid, waar je de goede dingen ziet en de goede dingen doet. Innovatie, autonomie in je werk, samenwerken met veel collega’s en vakinhoudelijk bezig zijn dat is waar je naar op zoek bent. Tegelijkertijd investeren wij in jouw persoonlijke ontwikkeling door coaching-on-the-job en diverse interessante opleidingen.

Naast jouw vaste inkomen ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Vaste 13e maand en vakantietoeslag
 • 38 verlofdagen
 • Flexibele werktijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • Telefoon
 • Laptop
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen (bv. ziektekosten)

Naar wie zijn wij op zoek?
 • Je beschikt over afgeronde HBO/Academisch opleiding in Elektrotechniek
 • Je bent net afgestudeerd of hebt enkele (1-3) jaren ervaring in productieomgeving of een hightech organisatie.
 • Tijdens je studie heb je stages gelopen en/of andere nevenactiviteiten gedaan waaruit blijkt dat je sterk bent in samenwerken, organiseren en gaat voor resultaten
 • Je hebt oog voor kwaliteit, bent sterk in het analyseren van problemen en complexe processen en gaat voor continue verbetering
 • Met jouw sociale vaardigheden weet je anderen te inspireren en te overtuigen
 • Je vindt het geen probleem naar de locatie van onze leveranciers te reizen
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, in woord en geschrift

Over de afdeling
Manufacturing is verantwoordelijk voor een efficiënte industrialisatie, productie en distributie van Océ printsystemen. De afdeling Quality Assurance heeft hierin een cruciale rol door de kwaliteit te borgen van onderdeel en product voortbrengingsprocessen zowel intern als bij onze leveranciers.

Over Océ
Océ is een van de grootste leveranciers wereldwijd op het gebied van document management en printen voor professionals. In 2010 sloot Océ zich aan bij de Canon groep met de hoofdvestiging in Tokio, Japan, waardoor ’s werelds grootste leverancier in de printsector ontstond. Océ bevindt zich in Venlo, waar het grootste gedeelte van de Research & Development, Manufacturing en Logistics plaatsvindt. Océ heeft innovatiecentra in negen verschillende landen wereldwijd, waar meer dan 4000 professionals werken.

Kom eens langs!
Spreekt dit je aan en zou je graag eerst eens wat meer willen zien van onze afdeling, projecten of jouw toekomstige collega’s? Met veel plezier laten we je kennis maken met de wereld van printen en productontwikkeling. Bel met de afdeling Recruitment T 077-359 6000 en we prikken een datum!

Wil je meteen solliciteren om in aanmerking komen voor deze baan?
Wij ontvangen graag in het jouw motivatie en CV. Ook vragen we je de cijferlijsten van jouw meest recente opleiding mee te sturen via de 'Solliciteer' button op deze pagina. Na ontvangst van jouw sollicitatie streven we ernaar je binnen 2 weken verder te kunnen informeren.

Andere vragen?
Mocht je andere vragen hebben of meer informatie wensen neem dan contact op met Judith Schörgers, Recruiter, T +31 (0)77 359 2797.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren