Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55664

Vacature: Sales Manager voor Pcdata in Kerkrade

VACATURENR lv-55664 (04-01-2017)

Vacature: Sales Manager voor Pcdata in Kerkrade

Ben jij die potentiële Topverkoper met 2-5 jaar werkervaring en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? En close jij de deals op het gebied van technische projecten? Ben jij enthousiast, gemotiveerd en vastbesloten om je ambitie om te zetten in succes? Kom bij PCDATA werken en maak een nieuwe vliegende start in een functie met groeimogelijkheden!

SALES MANAGER DIE WIL DOORGROEIEN BIJ PCDATA

Wat ga je doen als Sales Manager?
Gezien de complexiteit van onze producten is het een pré wanneer je affiniteit hebt met geautomatiseerde logistieke systemen of (technische) project-verkoop. Als verkoper bij PCDATA ben je initiatiefrijk en resultaatverantwoordelijk. Je beschikt over de nodige creativiteit, durf en zelfvertrouwen om je gestelde doelen te realiseren. Als persoon ben je iemand die graag en snel leert. Een zelfstarter die trots is op PCDATA’s succes en erop kickt om dit succes verder uit te bouwen. Kortom, iemand die vanuit zichzelf doet wat nodig is om een succesvol verkoper te zijn Je bent internationaal georiënteerd en een echte “dealcloser” die gewend is zelfstandig te acteren. Na een gedegen inwerkperiode, waarin je onze producten leert kennen, zorgen wij er voor dat je op korte termijn het Salesteam kunt versterken en onze logistieke oplossingen succesvol weet te verkopen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Om als Sales Manager succesvol aan de slag te gaan beschik je over:
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring (2 tot 5 jaar) in de verkoop en aantoonbare affiniteit met technische projectverkoop is een pré;
  • Het enthousiasme om te reizen voor deze functie

Wat is ons aanbod?
  • Een jaarsalaris, afhankelijk van opleidings- en ervaringsniveau, tussen de 40K en 65K;
  • Een leaseauto;
  • Een marktconform pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Voldoende mogelijkheden voor opleiding en verdere ontwikkeling;

Het bedrijf
PCDATA is gevestigd te Kerkrade midden in het hart van de Euregio. PCDATA ontwerpt, ontwikkelt en implementeert al ruim 25 jaar logistieke ICT-oplossingen voor de Food en Fast Moving Consumer Goods Industrie. Wij zijn vernieuwend en creatief wat betreft het optimaliseren van de processen binnen het magazijn middels eigen ontwikkelde hardware en software. PCDATA onderscheidt zich door het implementeren van innovatieve concepten, die naadloos aansluiten op de behoefte van haar klanten. PCDATA is wereldwijd marktleider voor specifieke nichemarkten en levert geautomatiseerde logistieke systemen voor de booming E-commerce markt. Wij zijn actief voor onder meer opdrachtgevers in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Er heerst binnen PCDATA een informele sfeer met veel dynamiek en afwisseling. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. De lat wordt door onszelf steeds hoger gelegd.

Ben jij de creatieve doorzetter die er alles aan doet om succesvol te zijn als verkoper?
Ben je na het lezen direct geïnteresseerd geraakt in deze boeiende functie, solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Har Stassen 06-52008343. De sluitingsdatum voor deze vacature is maandag 30 januari 2017. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 6 februari 2017.

Solliciteren