Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55666

Vacature: Logistiek Planner voor Berden Mode en Wonen in Blerick

VACATURENR lv-55666 (04-01-2017)

Vacature: Logistiek Planner voor Berden Mode en Wonen in Blerick

Berden Mode en Wonen is toonaangevend op het gebied van Mode, Wonen en Slapen met circa 700 medewerkers. Sinds 1902 presenteert Berden zich als een trots familiebedrijf waar een dynamische werkomgeving heerst. Onze kernwoorden zijn klantgerichtheid, kwaliteit, betrokkenheid en ondernemerschap.
Onze winkel Pot- Interieur in het Zeeuws Vlaamse Axel is met maar liefst 15.000m² winkelvloeroppervlakte een begrip voor iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. In Alphen aan den Rijn hebben wij nog een meubelzaak Berden by Houweling.
Tevens beschikken wij over zes Auping Plaza’s gelegen te Amsterdam Villa Arena, Ede, Heerlen, Maastricht, Rotterdam Alexandrium en Venlo.

Ter versterking van ons huidige team zijn wij voor onze locatie te Blerick (Distributiecentrum) op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega voor de functie:

LOGISTIEK PLANNER (FULLTIME, 40 UUR PER WEEK)


Wij vragen
  • Je bent uitermate klantvriendelijk, flexibel inzetbaar en stressbestendig.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Beheersing over de Franse taal is een pre.
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde plansystemen (Freightlive/ Saywhen en Bumbal).
  • Je hebt een plezierige telefoonstem.
  • Kom je in teamverband goed tot je terecht?
  • Je bent bereid om in de toekomst in de weekenden en avonduren te werken.

De eisen
Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding richting transport/ logistiek. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring als logistiek planner. Je hebt logistiek inzicht en affiniteit met klanten. Je bent woonachtig in de omgeving van Venlo.

De functie
In deze afwisselende functie houd je je voornamelijk bezig met routeplanning en levertijdbewaking. Daarnaast verricht je administratief werk zoals orderverwerking. Je hebt dagelijks contact met klanten van verschillende aard per dag en dient deze gesprekken op een correcte wijze af te handelen. Dit tegen een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kun jij bovenstaande vragen positief beantwoorden, voldoe jij aan de eisen en spreekt ons aanbod je aan, reageer dan snel!:Reageer dan vóór 27 januari 2017.
Mail je CV met motivatie naar emmy.slabbers@berden.nl
of stuur een brief naar:

Berden Meubelen BV
T.a.v. Emmy Slabbers
Laurentiusplein 3
5921 GX Venlo
077-3248839

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

E-mail  emmy.slabbers@berden.nl
Meer info  www.berden.nl