Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55671

Vacature: Leidinggevende Schoonmaak - Objectleider voor Mondriaan Schoon in Regio Zuid Limburg

VACATURENR lv-55671 (04-01-2017)

Vacature: Leidinggevende Schoonmaak - Objectleider voor Mondriaan Schoon in Regio Zuid Limburg

Schoonmaken in de zorg, net even anders!

Mondriaan Schoon B.V. (a Vebego Company) is met 80 medewerkers de grootste dienstverlener binnen Mondriaan op het gebied van schoonmaakonderhoud. Mondriaan Schoon B.V. opereert binnen vele locaties van Mondriaan. Mondriaan Schoon B.V. streeft naar een langdurige relatie en intensieve samenwerking met Mondriaan. Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met 45 locaties.
'Samen staan we sterk'. Deel jij deze visie met Mondriaan Schoon? Door onze krachten te bundelen behalen we de beste resultaten. Er is één 'maar': ons 'samen' is nog niet compleet. Daarom zoeken we naar een

LEIDINGGEVENDE SCHOONMAAK – OBJECTLEIDER M/V:

32 uur per week Regio Zuid Limburg

Leidinggevende Schoonmaak - Objectleider m/v
Word jij enthousiast om leiding te geven op onze zorglocaties in de Regio Zuid Limburg, dan hebben wij een leuke vacature voor jou! In deze functie draag je zorg voor de planning en inzet van onze groep schoonmaakmedewerkers zodat zij optimaal kunnen functioneren. Ook het adviseren, sturen en begeleiden van onze voorwerk(st)ers behoren tot jouw werkzaamheden. Hier komt jouw leidinggevende ervaring echt van pas. Met jouw ondernemerschap en proactieve houding signaleer je behoefte aan schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant, onderhoudt je contact met de klant en ben je tevens hun sparringpartner. Door jouw ervaring met administratieve procedures zorg je voor een soepele uitvoering van de administratie die tot jouw werkzaamheden behoren.

Je beschikt over:
  • MBO + en/of HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur een diploma Facility Management, Hogere Hotelschool of vergelijkbaar
  • Leidinggevende capaciteiten of enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie
  • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling
  • Kennis van schoonmaakmethoden en - technieken (is een pré)
  • De mogelijkheid om 32 uur over vijf werkdagen (maandag t/m vrijdag) te spreiden en aanwezig te zijn vanaf 08.00 uur op locatie.
  • Een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio

Dit kunnen wij je bieden:
Werk je bij Mondriaan Schoon, dan ben je VIP! Vakmanschap, Interactie en Plezier staan centraal in ons bedrijf. Je krijgt de vrijheid in het invullen van je functie en de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen. Wij belonen jou met een salaris conform cao voor de schoonmaak en glazenwasserij.

Enthousiast over de vacature?
Reageer dan vóór 27 januari 2017 door je motivatiebrief en CV te versturen naar Jolie Geuskens via e-mail: jolie.geuskens@hagozorg.nl. Vergeet niet te vermelden waarom deze vacature jouw nieuwe baan moet worden!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  jolie.geuskens@hagozorg.nl
Meer info  www.hagozorg.nl