Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55673

Vacature: Medewerker Service Binnen- en Buitendienst voor Retailtrust in Maastricht

VACATURENR lv-55673 (04-01-2017)

MEDEWERKER SERVICE BINNEN- EN BUITENDIENST

Installaties, trainingen en helpdesk

Retailtrust is een authentiek, internationale organisatie die Point of Sale- & Webshop-software ontwikkelt, en die haar sporen heeft verdiend in voornamelijk de mode-, schoenen-, sport-, en lingeriebranche. Wij automatiseren- en geven advies aan winkels en winkelketens en voeren deze trajecten van A tot Z zelfstandig uit. Het product 4onePOS en Retailtrust Shop-IT komen uit onze eigen keuken. Ondanks de grote veranderingen in de Retailmarkt doen wij het voortreffelijk!

Als wij onze klanten vragen hoe ze over 4onePOS of RetailTrust denken, dan krijgen we de volgende statements:
“ joie de vivre, spontaniteit, familiegevoel, vriendschap, je goed in je vel voelen, vertrouwd met 4onePOS zijn, op elk moment van de dag geholpen worden en dat ook nog uitstralen naar de buitenwereld” en niet te vergeten; “het product biedt mij alle mogelijkheden en is super gebruikersvriendelijk en betaalbaar”

En dat is precies waarvoor 4onePOS jaar naar jaar opnieuw tekent. 4onePOS wordt ingezet in 8 landen en telt 2000 users.
Wil jij graag meeschrijven aan het succesverhaal van 4onePOS binnen RetailTrust?

Dat kan! Wij zoeken een (m/v): Medewerker service binnen- en buitendienst. (Onmiddellijke indiensttreding)

Functieomschrijving
  • In samenspraak met de afdeling service in het hoofdkantoor in Maastricht, ben je verantwoordelijk voor de installaties en trainingen van nieuwe en bestaande klanten (voornamelijk winkels). Je installeert software, hardware en verbindt deze aan logistieke omgevingen. Cloud is geen onbekend begrip voor jou
  • Je weet hoe een winkel werkt, daarom ben jij diegene die ook de trainingen verzorgt
  • Je bereidt alles tot in de puntjes voor op kantoor en bent ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen zoals het bijhouden van serienummers van de door jou geleverde apparatuur
  • Je zal de helpdesk ondersteunen op ons hoofdkantoor.
  • Je bent bereid onmiddellijk actie te ondernemen en naar de klant te rijden indien dat noodzakelijk wordt geacht
  • Natuurlijk beschik jij over je Rijbewijs-B en vind je het geweldig om telkens ‘on route’ te zijn.

Profiel
Je kan terugblikken op een brede service ervaring (minimaal 1 jaar) die zich (met voorkeur) situeert binnen bedrijven die soortgelijke software verkopen. Je bezit een technisch (IT) diploma. (mbo/hbo)
Je bent gefascineerd om winkeliers op een hoger ondernemersniveau te brengen. Jouw missie is om de beste te zijn. Uitdagingen om samen de grootste te worden en het stellen van deadlines schrikken jou zeker niet af. Daarom heb jij geen ‘nine to five’ mentaliteit.

Aanbod
Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf waar een collegiale sfeer heerst en waar ruimte voor initiatief en teamspirit centraal staan. Natuurlijk hebben wij secundaire voorwaarden en kan je gebruik maken van een door ons aan jou ter beschikking te stellen bedrijfsauto.

Reageren?
Mail uw eigen argumentatie voor 20 februari a.s, waarom u denkt geschikt te zijn voor deze functie binnen RetailTrust ( www.retailtrust.eu en www.4onepos.eu), begeleidt met uw uitgebreide CV, naar pt@retailtrust.eu t.a.v. Patricia Theunissen. (officemanager)

E-mail  pt@retailtrust.eu
Meer info  www.retailtrust.eu