Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55693

Vacature: Parttime Opleidingscoordinator voor HuisartsenOZL in Heerlen

VACATURENR lv-55693 (05-01-2017)

Vacature: Parttime Opleidingscoordinator voor HuisartsenOZL in Heerlen

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
Wij zoeken een medewerker die de opleidingswensen en het -aanbod binnen onze onderneming naar een structureel kwalitatief hoogwaardig niveau wil brengen

Daartoe zoekt HuisartsenOZL een

OPLEIDINGSCOÖRDINATOR (M/V)

voor 24 uur per week

Functie-informatie:
Als opleidingscoördinator geef je invulling aan de opleidingswensen van de huisartsen in de regio en coördineer je de (door)ontwikkeling van de bestaande scholingen. Denk daarbij aan de transmurale scholingen in nauwe samenwerking met de westelijke Mijnstreek (MCC Omnes), de Wenckebach-symposium Commissie en scholingen voor de CHBB geregistreerde huisartsen.
Daarnaast ontwikkel, organiseer en coördineer je het (transmuraal) scholingsaanbod op het gebied van deskundigheidsbevordering en de nascholing die aansluit bij de behoeften van HuisartsenOZL en haar partners en geef je adviezen met betrekking tot opleidingsmogelijkheden en -wensen. Zo buig je je kritisch over het format van de opleidingen, verken je nieuwe onderwijsmethodieken en mogelijkheden zoals e-learning en zorg je voor de didactische ondersteuning en/of bijscholing van de kaderhuisartsen.
Je inventariseert de scholingsbehoeften en verbindt vervolgens de (zorg)vraag met het opleidingsaanbod waarbij je stuurt op planning en gewenste kwaliteit. Daarbij houd je de scope op het budget. Ook voor de doktersassistenten ontwikkel je een scholings- en toetsingsaanbod (o.a. risicovolle en voorbehouden handelingen).
Je verkent en benut de subsidiemogelijkheden die voor opleidingen bestaan.
Als scholingscoördinator maak je de verbinding met de Medische Staf Huisartsen en ben je voor hen het klankbord op opleidingsgebied. Je ondersteunt bij het beheer van de instellingsaccreditatie (IA-06).

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding (HBO+) op het gebied van scholing en/of zorg.
Kennis van de eerste- en tweedelijns zorgvelden maar ook ervaring in de onderwijswereld en het bekend zijn met verschillende concepten en methodieken is essentieel voor een goede afstemming van vraag en aanbod. Mede daardoor ben je in staat het opleidingsaanbod medisch-inhoudelijk te beoordelen voor het vinden van goed aansluitende opleidingsmogelijkheden voor de medewerkers.

Als persoon beschik je over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen, ben je servicegericht en proactief. Door je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid weet je vraag en aanbod goed te vertalen. Je hebt gevoel voor interne verhoudingen, bent een stevige gesprekspartner en weet richting te geven aan het opleidingsbeleid.

Wij bieden:
Een interessante taak, waarbij je voor alle werkmaatschappijen van HuisartsenOZL actief bent, als aanvulling op je huidige functie. De honorering sluit aan bij je functie of is passend bij het takenpakket en is conform de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Als je vragen hebt en/of nadere informatie wenst over deze functie kunt je contact opnemen met:
  • Marijn Verburg (045-7470046 | ma-di-do) voor functie-inhoudelijke informatie.
  • Ingrid Grooten voor arbeidsvoorwaardelijke vragen of vragen van organisatorische aard (045-7470042 | ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Je belangstelling voor deze vacature kun je per e-mail kenbaar maken door vóór 23 januari a.s. je sollicitatie met cv te mailen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Adviseur P&O, mailadres: vacature@hozl.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op maandagmiddag 30 en dinsdagmiddag 31 januari 2017. Kandidaten die wij in de selectieprocedure opnemen, ontvangen uiterlijk 26 januari a.s. bericht.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl