Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55705

Vacature: Machinebouwmonteurs voor General Technical Support in Venray

VACATURENR lv-55705 (06-01-2017)

Vacature: Machinebouwmonteurs voor General Technical Support in Venray

Voor nieuwe vestiging te Venray zoeken wij

ERVAREN MACHINEBOUWMONTEURS

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Als Monteur Machinebouw bij General Technical Support B.V. ben je bij diverse opdrachtgevers in jouw eigen regio werkzaam. Dat betekent steeds weer een nieuwe uitdaging met wisselende technieken. De opdrachtgevers waarvoor wij werken zijn gerenommeerde machinebouwbedrijven gevestigd in de regio Noord/Midden Limburg en Zuid Oost Brabant.
Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid bij relaties van General Technical Support B.V. voor een periode van enkele weken tot soms meerdere maanden.

Werkzaamheden:
Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het monteren van technisch hoogwaardige systemen, modules en componenten voor internationale machinebouwers (OEM’s).
Tevens het bewaken van de kwaliteit en nauwkeurigheid van deze producten, het initiëren van verbeteringen en afstemmen van technische problemen/oplossingen.

FUNCTIE EISEN
  • MBO niveau 4;
  • Ervaring in een machinebouwomgeving;
  • Kennis van WTB, Elektrotechniek, Pneumatiek en Hydrauliek;
  • Je bent representatief en kunt fungeren als het visitekaartje van de opdrachtgever;
  • Je hebt kennis over de constructieve opbouw volgorde en het functioneren van de complexe mechatronische samenstellingen;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
  • VCA is een pré.

COMPETENTIES
Analytisch inzicht, oplossingsgericht en je bent in staat tot het signaleren en aandragen van oplossingen bij technische problemen.

GEBODEN
Goed salaris en reiskostenvergoeding per kilometer.
Kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en eigen gereedschapswagen.
Direct een contract voor bepaalde tijd dat bij gebleken geschiktheid over gaat naar onbepaalde tijd.

INTERESSE?

General Technical Support B.V.
Moesdijk 11, 6004 AX Weert
Tel: 0495-745020
Mail: info@getechs.nl

General Technical Support B.V. (GETECHS) is specialist in het bieden van personele oplossingen op het gebied van technisch personeel voor machinebouw- en productiebedrijven. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers weten wij een goede match te maken tussen de techneut en de opdrachtgever. Werk is niet alleen ons werk, we hebben er plezier in dat merk je ook aan onze medewerkers. Ze zijn enthousiast over wat ze doen. Werken met passie en zoeken graag naar oplossingen. Kortom; GETECHS is een MENSENbedrijf.

Wij kennen de markt én de mensen. Kent u ons nog niet? Maar wilt u ons wel leren kennen? Dan maken wij graag tijd voor u om verder kennis te maken.

E-mail  info@getechs.nl
Meer info  www.getechs.nl