Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55706

Vacature: Functional Lead Integrity Management voor Sitech Services in Geleen

VACATURENR lv-55706 (06-01-2017)

Vacature: Functional Lead Integrity Management voor Sitech Services in Geleen

FUNCTIONAL LEAD INTEGRITY MANAGEMENT

Hoeveel verbetering durf jij te garanderen? De procesindustrie stelt hoge eisen aan de integriteit, betrouwbaarheid en veiligheid van haar installaties. Als Functional Lead verbeter je op jouw werkgebied de performance van Maintenance, je analyseert en optimaliseert de maintenance processen en ondersteunende systemen. Verder ontwikkel je best practices die je aanbiedt bij elke Maintenance Shop van Sitech Maintenance en ondersteunt bij de implementatie om zo bij te dragen aan de verdere ontwikkeling naar 'Worldclass Maintenance'.

Jouw uitdaging
 • Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en implementeren van de functionele strategie voor Integrity Management en in overleg met het team verbeter je deze strategie continue in lijn met de strategie van Sitech Maintenance en Turnarounds.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van de functionele strategie naar een functioneel jaarplan voor Integrity Management en het klantenveld, om zo te komen tot de gewenste ontwikkeling richting functional excellence voor elke klant.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, continue verbeteren, en stimuleren van het gebruik van best practices, processen, procedures en opleidingen binnen jouw domein Integrity Management.
 • Je stemt met jouw interne klanten binnen de Maintenance Shops af welke support er nodig is en hoe deze support geleverd zal worden alsmede het maken van een business case en kostenraming om de verbetering binnen een Maintenance Shop te implementeren. Je ondersteunt daarna de implementatie van de verandering of verbetering binnen de Maintenance Shop en draagt zorg voor de synergie over de Maintenance Shops heen.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de Integrity Engineers.
 • Jij ontwikkelt en onderhoudt een extern netwerk van expertise om bij te dragen tot innovatieve oplossingen en waar nodig te ondersteunen bij de uitvoering.

Jouw ideale achtergrond
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
 • Je hebt ruime ervaring en kennis op het gebied van Integrity Management en Risk Based Inspections (RBI).
 • Je hebt ruime ervaring in het aansturen, coachen en motiveren van mensen.

Persoonskenmerken:
 • Je hebt goede peoplemanagement vaardigheden;
 • Je bewaakt en stimuleert samenwerking en grijpt in waar nodig als het te bereiken resultaat in gevaar komt;
 • Je bent een bruggenbouwer en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent nieuwsgierig en durft out-of-the-box te denken;
 • Je maakt zelfstandig haalbare en effectieve planningen en stimuleert anderen hiertoe;
 • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en je hebt een sterke oordeelsvorming;

Jouw beloning
Je ontvangt een uitstekend jaarsalaris van 14 maanden aangevuld met een bonustargetregeling conform de CAO van Sitech Services bv, flexibele werktijden met minimaal 32 verlofdagen plus mogelijkheid tot maximaal 15 extra vrije dagen, een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw reactie
Als je voldoet aan het hierboven beschreven profiel en je bent geïnteresseerd in deze functie reageer dan via vacatures.sitech@sitech.nl.
Wil je vooraf meer informatie over deze interessante functie, neem dan contact op met Marcel Thijert, Functional Excellence Lead Maintenance, op tel. +31 6 5333 6207 of met Maurice Beltgens, Employer Branding & Recruitment Officer op tel. +31 6 2293 2579

De reactietermijn bedraagt 2 weken. De uiterlijke reactiedatum is 20 januari 2017.

E-mail  vacatures.sitech@sitech.nl
Meer info  www.sitech.nl