Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55709

Vacature: (Parttime) Medewerker Bediening voor EuroParcs in Susteren

VACATURENR lv-55709 (06-01-2017)

MEDEWERKER BEDIENING M/V

EuroParcs - Susteren

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de horeca in een jong en dynamisch team? Is gastvrijheid en service verlenen jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het restaurant op ons resort in Susteren zijn wij op zoek naar een:

Medewerker bediening

Als medewerker bediening ben jij het visitekaartje van het park en het eerste aanspreekpunt binnen het restaurant voor de gasten. Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Je ontvangt, placeert en bedient de gasten. Daarnaast behoren het verzorgen van de mise en place, het opnemen en serveren van de bestellingen, het opmaken van de rekeningen, het afrekenen met gasten en het schoon houden van het restaurant tot jouw takenpakket.

Functie eisen:
Wij zoeken een medewerker bediening die voldoet aan de volgende eisen:
  • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
  • Sociaal en communicatief vaardig.
  • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend en op feestdagen zijn voor jou geen probleem.
  • In het bezit van eigen vervoer.

Wie zijn wij?
Resort Limburg is een schitterend gelegen resort in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. Op het park bevindt zich een Zwemparadijs & Welness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden.

Wat bieden wij?
Resort Limburg biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een jong en gezellig team met enthousiaste collega’s, wisselende diensten en goede ontwikkelingsmogelijkheden.
Zowel fulltime als parttime.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar Coen.Prince@resortlimburg.nl of Resort Limburg, t.a.v. de heer C. Prince, Hommelweg 2, 6114 RT Susteren.

E-mail  Coen.Prince@resortlimburg.nl
Meer info  www.resortlimburg.nl