Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55710

Vacature: Eerste Medewerker Bediening voor EuroParcs in Susteren

VACATURENR lv-55710 (06-01-2017)

EERSTE MEDEWERKER BEDIENING

EuroParcs - Susteren

Voor ons resort in Susteren zijn wij op zoek naar een:

Eerste medewerker bediening

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan. Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord. Als eindverantwoordelijke voor de bar en bediening, coach en motiveer je de medewerkers om de optimale gastenbeleving te realiseren. Je signaleert commerciële mogelijkheden binnen de horeca en neemt het initiatief om deze verder te ontwikkelen.

Als eerste medewerker bediening werk je mee in de bediening. Je neemt bestellingen op, bedient en rekent af met de binnenlandse en buitenlandse gasten. Je hebt de dagelijkse leiding over de medewerkers binnen de afdeling en stimuleert en coacht ze in het signaleren en benutten van commerciële kansen.

Functie eisen:
Wij zoeken een teamspeler die voldoet aan de volgende eisen:
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
  • Sociaal en communicatief vaardig.
  • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend en op feestdagen zijn voor jou geen probleem.
  • In het bezit van eigen vervoer.

Wie zijn wij?
Resort Limburg is een schitterend gelegen resort in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. Op het park bevindt zich een Zwemparadijs & Welness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden.

Wat bieden wij?
Resort Limburg biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een jong en gezellig team met enthousiaste collega’s, wisselende diensten en goede ontwikkelingsmogelijkheden.
Wij bieden jou een fulltime contract.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar Coen.Prince@resortlimburg.nl of Resort Limburg, t.a.v. de heer C. Prince, Hommelweg 2, 6114 RT Susteren.

E-mail  Coen.Prince@resortlimburg.nl
Meer info  www.resortlimburg.nl