Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55718

Vacature: Recruiter voor Zuid Recruiters in Noord Limburg

VACATURENR lv-55718 (06-01-2017)

Vacature: Recruiter voor Zuid Recruiters in Noord Limburg

Wij zijn ZUID recruiters, de talentmatcher van Limburg. Wij bemiddelen HBO- en WO-talenten naar een nieuwe, vaste of tijdelijke baan in onze provincie.. Als recruiter is het jouw taak om de beste professionals te vinden voor onze opdrachtgevers. Wij zoeken net dat éne talent dat anderen niet kunnen vinden!

Vanwege groei zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste en gedreven

RECRUITER

Locatie Noord-Limburg (40 uur per week)

Jouw werk als recruiter
Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het proactief werven en selecteren van professionals, het voeren van selectiegesprekken en het onderhouden van contacten met relaties. Je toont hierbij een grote persoonlijke betrokkenheid.

Bij ZUID recruiters werk je in een professionele werkomgeving waar betrokkenheid en kwaliteit voorop staan. Jij zet het puntje op de i! Je helpt samen met betrokken en gemotiveerde collega’s toonaangevende Limburgse bedrijven met hun personele vraagstukken. Als adviseur en recruiter draag je bij aan het succesvol maken van bedrijf en professional! Je signaleert trends en ontwikkelingen. Doordat je verbonden bent met de doelgroep ken je de professionals door en door én weet je wat hen bezighoudt. Je bent een inhoudelijke gesprekspartner voor zowel de professionals als je collega’s.

Voor de professionals die via jou aan het werk zijn bij een opdrachtgever ben je een betrokken werkgever en verantwoordelijk voor de gehele HR-cyclus. Je bent op de hoogte van wat hen drijft en adviseert over de persoonlijke ontwikkeling binnen het vakgebied.

Jouw profiel
Voor deze uitdagende functie zoeken we een kandidaat met een afgeronde HBO-opleiding en commerciële ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Daarnaast zijn de volgende punten belangrijk:
  • je bent enthousiast, commercieel gedreven en daadkrachtig;
  • je hebt een hoge gunfactor;
  • je bent een self starter en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je bent in staat een perfecte match te maken tussen specialist en opdrachtgever;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden en legt makkelijk contact;
  • je bent handig met social media en weet dit op een effectieve manier in te zetten voor je functie.

Ons aanbod
Wij bieden je een mooi salaris met riante bonusmogelijkheden.

Vragen en solliciteren
Heb je interesse in deze uitdagende functie en herken jij je in dit profiel, dan komen we graag met jou in contact. Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en stuur jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar werken@wiertz.com.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature, de procedure, kun je contact opnemen met Rob Aben, P&O-Functionaris van Wiertz Company (045-5639240).

E-mail  werken@wiertz.com
Meer info  www.wiertzcompany.com