Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55719

Vacature: Payroll Specialist voor Payroll Limburg in Venlo

VACATURENR lv-55719 (06-01-2017)

Vacature: Payroll Specialist voor Payroll Limburg in Venlo

Payroll Limburg.nl is de grootste regionale payroll dienstverlener met kantoren in Zuid- en Noord Limburg en biedt bedrijven en zelfstandigen de mogelijkheid om flexibel, freelance en vast personeel in dienst te nemen, met gereduceerde risico's en zonder de administratieve ballast. Vanwege groei zijn we nu op zoek naar een enthousiaste en gedreven

PAYROLL SPECIALIST

locatie Regiokantoor Venlo (40 per week)

Jouw werk
Als Payroll specialist bij Payroll Limburg heb je een leuke en uitdagende baan! Het werken met targets moet je niet afschrikken maar juist gretig maken naar het realiseren van de gestelde doelstellingen. Je maakt deel uit van een succesvolle en professionele organisatie. Je helpt samen met betrokken en gemotiveerde collega’s toonaangevende Limburgse bedrijven met hun personele vraagstukken. Als adviseur draag je bij aan het succesvol maken van bedrijf en professional! Je signaleert trends en ontwikkelingen. Je bent een inhoudelijke gesprekspartner voor zowel de professionals als je collega’s.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en aantoonbare ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, bij voorkeur in de uitzendbranche.
  • Je bent enthousiast, commercieel gedreven en resultaatgericht.
  • Je bent een professionele gesprekspartner en hebt een klantgerichte instelling.
  • Je bent secuur.
  • Je bent leergierig en zelfsturend.
  • Je bent woonachtig in de regio midden of noord Limburg.
  • Je adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsvraagstukken met betrekking tot payroll en weet mensen te overtuigen.

Vragen en solliciteren
Heb je interesse in deze uitdagende functie en herken jij je in dit profiel, dan komen we graag met jou in contact. Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar werken@wiertz.com.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature, de procedure, kun je contact opnemen met Rob Aben, P&O-Functionaris van Wiertz Company (045-5639240).

E-mail  werken@wiertz.com
Meer info  www.wiertzcompany.com