Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55720

Vacature: Intercedent voor Wiertz Personeelsdiensten in Noord Limburg

VACATURENR lv-55720 (06-01-2017)

Vacature: Intercedent voor Wiertz Personeelsdiensten in Noord Limburg

Wiertz Personeelsdiensten is een toonaangevende Limburgse uitzendorganisatie. Als familiebedrijf streven we naar continuïteit en staan we dicht bij onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Met het sterkst lokaal vertegenwoordigd kantoren netwerk van Limburg bemiddelen wij elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers voor tijdelijke – en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Wij streven naar de beste inzet van ieders talent. Met verschillende op maat ingerichte diensten zorgen wij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Wij zijn niet voor niks dé intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest en kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

Omdat de economie aantrekt en organisaties steeds meer flexibiliseren zijn wij in Noord Limburg op zoek naar een

INTERCEDENT (40 UUR PER WEEK)

Jouw werk
Als intercedent bij Wiertz Personeelsdiensten heb je een leuke én uitdagende baan! Je bent namelijk lokale ondernemer, coach, verkoper en personeelsmanager in één. Jij bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van uitzendkrachten, die je vervolgens actief plaatst bij opdrachtgevers. Daarnaast werk je intensief aan het werven en onderhouden van uitstekende contacten met opdrachtgevers. Dit alles wordt gedaan met een resultaatgerichte aanpak. Het werken met targets moet je niet afschrikken maar gretig maken naar het realiseren van gestelde doelstellingen.

Jouw profiel
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die sterk commercieel en resultaatgericht kan acteren. Daarnaast heb je minimaal 1-3 jaar werkervaring in de uitzendbranche. Voorts beschik je over een afgeronde bachelor/master opleiding en woon je in de regio Weert -Venray.

Vragen en solliciteren
Heb je interesse in deze afwisselende functie en herken jij je in dit profiel, dan komen we graag met jou in contact. Overtuig ons waarom jij onze kandidaat bent en stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar werken@wiertz.com.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature, de procedure, kun je contact opnemen met Rob Aben, P&O-Functionaris van Wiertz Company (045-5639240).

E-mail  werken@wiertz.com
Meer info  www.wiertzcompany.com