Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55723

Vacature: Horecamedewerker voor Rijk van Margraten in Cadier en Keer

VACATURENR lv-55723 (06-01-2017)

Vacature: Horecamedewerker voor Rijk van Margraten in Cadier en Keer

Het Rijk van Margraten zoekt een

HORECAMEDEWERKER (36 UUR) M/V

Van greenkeeper tot receptioniste, van marshal tot medewerker bediening: wat je ook doet op Golfbaan Het Rijk van Margraten, je doet het met heel je hart. Jouw inzet en enthousiasme zorgen ervoor dat onze gasten graag terugkomen. De medewerkers van Golfbaan Het Rijk van Margraten schrijven begrippen als Kwaliteit en Service met een hoofdletter.

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten kunnen gasten heerlijk ontspannen borrelen, lunchen of dineren. Ons clubhuis beschikt over een gezellige bar, een sfeervol restaurant en een uitstekende keuken. Zowel golfers als niet-golfers kunnen hier dagelijks genieten van verrassende gerechten van de wisselende seizoen- of maandkaart. Hiernaast zijn onze gasten in de lounge natuurlijk van harte welkom voor een kopje koffie of een heerlijk glas wijn.

Wij zoeken ter versterking van ons team een enthousiaste, energieke, en pro-actieve medewerker met een hands-on mentaliteit.

Functie:
Als medewerker bediening ben je de spil tussen de keuken en de gast. Je zorgt voor het opnemen van bestellingen en geeft eventueel toelichting op de kaart. Je stimuleert de (bij-) verkoop van gerechten en bijpassende dranken. Je serveert de drank en gerechten. Je maakt de rekening op en rekent af met de gast. De tevredenheid van de gast staat centraal en jij doet niets liever dan ze een gezellige dag/avond te bezorgen.

Profiel:
 • Je bent representatief en toont initiatief
 • Gastvriendelijke, servicegerichte en enthousiaste teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Gastgerichte en commerciĆ«le instelling
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Enthousiast, vrolijk en energiek
 • Gevoel voor kwaliteit
 • Stressbestendig / kan omgaan met kritiek
 • Hands-on mentaliteit en geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Relevante horeca ervaring, leidinggevende capaciteiten en bijpassende horeca opleiding / -cursussen (sociale hygiĆ«ne en kennis van HACCP)
 • Aantoonbare ervaring met het serveren van dranken en gerechten
 • Affiniteit met een sportieve omgeving

Wij bieden een afwisselende, uitdagende functie in een enthousiast team in een sportieve omgeving. De werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend en de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Golfbranche met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden van Het Rijk Golfbanen.

U kunt uw sollicitatie via email zenden aan:
Golfbaan Het Rijk van Margraten, t.a.v. de heer M. Snider, directie@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

E-mail  directie@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl
Meer info  www.golfbaanhetrijkvanmargraten.nl