Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55725

Vacature: Secretaresse voor Maastricht University Office/Support Office in Maastricht

VACATURENR lv-55725 (06-01-2017)

Vacature: Secretaresse voor Maastricht University Office/Support Office in Maastricht

Maastricht University Office/Support Office

SECRETARESSE MAASTRICHT UNIVERSITY OFFICE (V/M), 1,0 FTE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vlotte collega die past binnen ons team van het Support Office. Zij/hij gaat nauw samenwerken met de secretaresses van het College van Bestuur en de secretaresses werkzaam voor de units binnen Maastricht University Office.

Maastricht University Office adviseert en ondersteunt het College van Bestuur, faculteiten en servicecentra. Het office bestaat uit een aantal directies/afdelingen (Academic Affairs, Human Resource Management, Marketing en Communicatie, Chief Information Office, Support Office, Legal Affairs, Kennis Transfer Office, EdLAB en Alumni Relations), elk met een eigen directeur of coördinator. MUO telt in totaal circa 200 medewerkers en ten behoeve van de integrale beleidsondersteuning wordt er intensief samengewerkt met faculteiten en servicecentra.

Taken:
Het maken van afspraken met voor de instelling belangrijke relaties in binnen- en buitenland, het beheren van het relatiebestand, het verzorgen van correspondentie (Nederlands- en Engelstalig), het verwerken van documenten voor College van Bestuur en Maastricht University Office en daaruit voortvloeiende besluiten alsmede het mede organiseren van bijeenkomsten/evenementen. Onze nieuwe collega zal ook het team binnen de UM gaan ondersteunen ter voorbereiding van de Instellingstoets Kwaliteitszorg.

Functie-eisen:
we zoeken een energieke collega, die integer en discreet is in handelen en optreden. Zij/hij kan zelfstandig, accuraat, proactief, in teamverband en onder druk werken, beschikt over sensitiviteit om contacten van het College van Bestuur en Maastricht University Office op passende wijze te woord te staan en de juiste prioriteiten te stellen. Beschikt over een dienstverlenende instelling en is representatief, beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en heeft geen negen tot vijf mentaliteit.
VWO-opleiding en aantal jaren ervaring in soortgelijke secretariële werkzaamheden is vereist.
Onze nieuwe collega heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met automatiseringssystemen en ervaring met Microsoft Office is vereist.

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling afhankelijk van uw opleiding en ervaring in schaal 7 (minimaal €1878,00€ en maximaal 2877,00€ bij een voltijdse aanstelling).

Informatie: bij Tiny Simon, hoofd Support Office; e-mail tiny.simon@maastrichtuniversity.nl. tel. 043-3883147

U kunt uw sollicitatie voor 22 januari 2017 richten aan povacatures@maastrichtuniversity.nl
o.v.v. het vacaturenummer AT2016.309

E-mail  povacatures@maastrichtuniversity.nl
Meer info  www.maastrichtuniversity.nl