Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55729

Vacature: Accounts Receivable Officer voor DynaGroup in Nuth

VACATURENR lv-55729 (09-01-2017)

Vacature: Accounts Receivable Officer voor DynaGroup in Nuth

ACCOUNTS RECEIVABLE OFFICER

b>Bedrijfsinformatie
DynaGroup (met vestigingen in de Benelux en meer dan 1000 medewerkers) is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales service management. Tot onze klanten behoren o.a. Samsung, Vodafone, HTC, Belgacom, Apple, Toshiba, Nespresso, The Phone House, Telenet, en T-Mobile. Voor onze klanten verzorgen wij logistieke en after-sales trajecten vanuit een full-service principe. Een groeiende onderneming in beweging met een sterke klant focus. DynaGroup omvat de business units: Dynafix, Dynalogic, Dynalinq en Dynasure.

Functieomschrijving
Je wordt allereerst verantwoordelijk voor onze (wekelijkse en maandelijkse) facturatieprocessen. Om tijdig te kunnen rapporteren dient er nauw gecommuniceerd te worden met de accountverantwoordelijken. Daarnaast houdt je grip op het debiteuren portfolio van de verschillende business units binnen een snel groeiende organisatie. In teamverband zul je bijdragen aan het (verder) uitbouwen van ons Order to Cash platform.

Om succesvol te zijn in deze rol ben je gemotiveerd, resultaat gedreven en heb je een pro-actieve hands-on mentaliteit. Als spin in het web moet je voorts goed kunnen communiceren en samenwerken met andere afdelingen en partijen.

Functie-eisen
  • MBO+ denk- en werkniveau
  • Gedreven persoonlijkheid die op zoek is naar een baan voor langere tijd
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift

Aanbod
DynaGroup, een geweldige manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions, After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovenal bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Informatie
Afdeling Human Resources, tel. nr. 045-5245778.
Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!
Graag ontvangen we je motivatiebrief met CV per e-mail via jobs@dynagroup.nl.

DynaGroup BV, Ter attentie van Harry Diederen: Group Manager Human Resources, Daelderweg 21, 6361 HK NUTH

E-mail  jobs@dynagroup.nl
Meer info  www.dynagroup.nl