Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55731

Vacature: Receptioniste/ Telefoniste voor Lebe Business Centers in Regio Sittard

VACATURENR lv-55731 (09-01-2017)

RECEPTIONISTE/ TELEFONISTE

Lebe Business Centers
Ter versterking van ons team in Limburg (Regio Sittard) zoeken wij een representatieve, zelfstandige en flexibele RECEPTIONISTE (V) – 0 uren contract / Oproepkracht

Functieomschrijving
Als receptioniste ben je het visitekaartje van Lebe Business Centers. Het werk is zeer divers en geen dag is hetzelfde.

Je neemt onder andere de telefoon op voor de diverse ondernemingen die in het pand gehuisvest zijn, je zorgt voor de post en maakt toegangsbadges aan. Daarnaast neem je onder andere reserveringen aan, voer je diverse administraties en zorg je ervoor dat de gasten tevreden zijn.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van werkzaamheden, waarbij we graag gebruik maken van ieders talent. Zo werken we hard aan onze naamsbekendheid en eigen inbreng en creativiteit worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Wie zoeken wij
Onze ideale kandidaat vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken. Je straalt enthousiasme uit en bent representatief. Gasten voelen zich welkom door jou.

Je hebt al een paar jaar ervaring in een receptiefunctie waardoor je snel zelfstandig kunt werken. Je begrijpt dat het belangrijk is om tevreden gasten te hebben en houden. Vanzelfsprekend heb je een dienstverlenende instelling. Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. Ervaring in een commercieel bedrijf is een pre en we hebben sterke voorkeur voor een kandidaat die in de regio Sittard/Geleen woont. We zijn op zoek naar een oproepkracht die kan invallen op de locaties in Sittard, Geleen en Heerlen.

Wij bieden
Een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring.

Over ons
Lebe Business Centers, voorheen LIOF Bedrijvencentra, is actief in het beheren van bedrijfs-, kantoor- en opslagruimte . We maken hierin onderscheid in ruimtes zonder, en ruimtes met faciliteiten. De ruimtes met faciliteiten (receptie, restaurant, e.d.) kunnen worden gehuurd in één van de elf Lebe Business Centers.

Ben jij de receptioniste die we zoeken? Reageer dan met het sturen van een vlotte sollicitatiebrief, vergezeld van een CV en pasfoto, naar:

Lebe Business Centers, Afd. personeelszaken, Dr Nolenslaan 157, 6136 GM Sittard of een email sturen naar: vacatures@lebe.nl of vul een formulier in op: www.lebe.nl/Solliciteren

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via email: vacatures@lebe.nl

Solliciteren
E-mail  vacatures@lebe.nl
Meer info  www.lebe.nl