Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55737

Vacature: Opleidingscoordinator / Teamleider Opleidingen voor Stichting Land van Horne in Weert

VACATURENR lv-55737 (09-01-2017)

Vacature: Opleidingscoordinator / Teamleider Opleidingen voor Stichting Land van Horne in Weert

OPLEIDINGSCOÖRDINATOR / TEAMLEIDER OPLEIDINGEN

Werkveld
  • Verpleeg- en verzorgingshuizen
  • Thuiszorg

Soort vacature Overige functies
Dienstverband Intentie tot vast dienstverband
FTE 1.0
Opleidingsniveau
  • HBO Bachelor | NLQF 6
  • -HBO+ | NLQF 7

Functieomschrijving
We zoeken een teamleider opleidingen / opleidingscoördinator met competenties van ondernemer en netwerker. Een “Spin in het web” die leerlingen, opleidingsinstituten en zorgorganisatie met elkaar verbindt. Iemand die kansen ziet om leerlingen te enthousiasmeren voor een toekomst in de zorg. Je hebt een antenne voor mensen die passen bij de organisatie en weet hun competenties en leerstijl op waarde te schatten en weet het beste uit de leerlingen naar boven te halen. Je geeft inspirerend leiding aan medewerkers binnen het opleidingsbureau van de stichting inclusief een opleidingsadviseur en weet hen op juiste wijze in hun kracht te zetten. Je ziet de directeur zorg als belangrijkste klant binnen Land van Horne en helpt hem samen met het zorgmanagement, om hun plannen te realiseren bij het opleiden van leerlingen en medewerkers. Hierbij kun je buiten de geëigende kaders denken. Je inspireert alle betrokkenen voor een optimaal leer- en ontwikkelklimaat. Je levert een bijdrage aan het opleidingsbeleid, maakt planningen en stemt dit voortdurend af met de collega HR-adviseurs en opleidingsadviseur.

Wij vragen
Je bent HBO-opgeleid richting onderwijskunde, aangevuld met relevante cursussen of opleidingen en werkervaring in een vergelijkbare functie.

Dienstverband
Wij bieden je een uitdagende functie met een arbeidsduur van 32 - 36 uur gemiddeld per week. Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar aangeboden. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheid.

Werktijden
Dagdienst.

Salaris
Het salaris wordt ontleend aan FWG-VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Aanvullende informatie
Een ontwikkel assessment is mogelijk een onderdeel van de procedure.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 7 februari 2017 in de ochtend.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eric van Esch, manager HRM T. (0495) 45 76 80.

Solliciteren
Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 17.007

Overig
Je kunt alleen solliciteren op deze vacature via: www.landvanhorne.nl. (Sollicitaties die op een andere manier binnen komen worden verwezen naar onze website).

Na het klikken op de vacature zie je de volledige vacaturetekst. Via de link 'Solliciteren' kom je op de site 'Privacybeleid'. Door het blokje Privacy Statement aan te vinken accepteer je dat jouw gegevens gebruikt mogen worden. Vervolgens staat onderaan uiterst rechts de link 'solliciteren'. Door hier op te klikken kom je bij het sollicitatieformulier terecht. Behalve dat je het sollicitatieformulier volledig moet invullen is het ook verplicht om je CV te uploaden. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je dit bij de hand hebt.

Contactpersoon naam Eric van Esch
Contactpersoon functie Manager HRM
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 09/01/2017
Sluitingsdatum 23/01/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl