Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55749

Vacature: Technisch Medewerker in Regio Midden-Limburg via Continu

VACATURENR lv-55749 (10-01-2017)

Vacature: Technisch Medewerker in Regio Midden-Limburg via Continu

TECHNISCH MEDEWERKER

regio Midden-Limburg

Sinds 1995 vertolkt Continu een toonaangevende rol in werving & selectie en detachering voor de bouwsector en de industrie. Met hart en ziel staan we voor opdrachtgevers en kandidaten klaar. Hollands ondernemerschap staat met hoofdletters in ons DNA geschreven. Een gedurfde aanpak, daadkrachtige oplossingen en integriteit vormen de basis van uw succes: altijd de juiste persoon op de juiste plaats.

Bedrijf
Momenteel zijn wij voor 3 verschillende fabrieken zoekend. In een persoonlijk gesprek lichten we je graag de bedrijven uitgebreid toe.

Functie
Als technisch operator ben je betrokken in het productieproces. Binnen deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:
  • Het eerstelijns onderhoud aan de installaties, zoals het schoonhouden en inspecteren van het equipment op afwijkingen.
  • Jij bent diegene die ervoor zorgdraagt dat de installaties opstarten, blijven lopen en op de juiste manier tot stilstand worden gebracht
  • Wanneer zich kleine storingen voordoen in de productielijn ben jij de eerst aangewezen persoon om deze kleine storingen te verhelpen
  • Wanneer zich grote storingen voordoen in de productielijn (>5min) ben jij de eerst aangewezen persoon om dit te escaleren naar de juiste collega’s.

Functie-eisen
Passie voor techniek staat met stip op één. Verder verwachten wij een proactieve instelling, een dienstverlenende werkhouding, stressbestendig is en goede communicatieve eigenschappen. Een collegiale teamplayer met een hands-on-mentaliteit.

Verder verwachten we van je dat je:
  • In het bezit bent van een diploma MBO niveau 3 of 4. Bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Autotechniek, Luchtvaarttechniek of gelijkwaardig (affiniteit met techniek)
  • Pro-actief bent, je wacht niet af maar onderneemt acties
  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebt
  • Bereid bent om te werken in ploegendiensten
  • Affiniteit hebt met Werktuigbouwkundige werkzaamheden
  • Ervaring met automatiseringstechniek hebt, is een pré

Wij bieden
Wij binden een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsfaciliteiten, een resultaatafhankelijke beloning en een goed salaris. Je komt terecht in een organisatie met een open, collegiale cultuur en veel ruimte voor eigen inbreng. De functie vanlt onder de cao Metalektro of vergelijkbaar. Voor medewerkers met ambitie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Interesse
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, ontvangen we graag je sollicitatie. Deze mag je sturen naar Continu, Avenue Céramique 225, 6221 KX Maastricht. Uiteraard mag je ook per email reageren naar: r.douven@continu.nlof via onze website: www.continu.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Douven (043-7113100).

E-mail  r.douven@continu.nl
Meer info  www.continu.nl