Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55754

Vacature: Key Accountmanager voor Bakkersland in Panningen

VACATURENR lv-55754 (10-01-2017)

Vacature: Key Accountmanager voor Bakkersland in Panningen

Echte liefde voor het vak en de modernste bereidingswijzen. Samen vormen deze ingrediënten de kracht waarmee Bakkersland de consument elk moment van de dag laat genieten van dagvers brood, bakkersspecialiteiten, winkelafbak en gebak.

Bakkersland is marktleider in vers gebak binnen de Nederlandse Retail. Vanuit onze Business Unit gebak (productielocaties in Panningen en Sevenum) beleveren we dagelijks ruim 1300 supermarkten, alle winkels van de Multivlaai formule en industriële afnemers. Naast onze performance in de Nederlandse markt realiseren we groei in het buitenland.

Ter vervanging en verdere groei zijn wij voor de Business Unit Gebak op zoek naar een ervaren Key Accountmanager. De standplaats van deze functie is Panningen.

Taken en verantwoordelijkheden
In deze fulltime functie ben je omzet/marge verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen klanten. Je bent op hoofdkantoorniveau de adviseur en relatiemanager van de klant. Zo ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van accountplannen en (jaar-)afspraken met de klant en kom je aan de hand van analyses van marktdata met concrete klantvoorstellen. Binnen onze organisatie werk je nauw samen met een team van productmanagers, productontwikkelaars en het accountbureau waarbij je zorgt voor de aansluiting tussen onze klant en de interne organisatie.

Jouw profiel
Wij zoeken een ervaren kandidaat met minimaal HBO werk- en denkniveau en 5-10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen FMCG. Ervaring in vers is een pré. Je bent klantgericht, onderhoudt makkelijk contacten en bent goed in staat jouw communicatie af te stemmen op de ontvanger. Je staat stevig in je schoenen en brengt verschillende belangen bij elkaar tot een win-win situatie. Je ziet kansen en kunt marktontwikkelingen en ideeën goed vertalen naar concrete (klant)plannen, inclusief een afweging tussen kosten en opbrengsten van producten en diensten en passend binnen de organisatiedoelstellingen. Tevens kun je goed samenwerken, plannen en organiseren om geïnitieerde plannen met het team tijdig gerealiseerd te krijgen.

Solliciteren
Meer info  www.bakkersland.nl