Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55755

Vacature: Medewerker Bediening / Chef de Rang voor WinselerHof in Landgraaf

VACATURENR lv-55755 (10-01-2017)

Vacature: Medewerker Bediening / Chef de Rang voor WinselerHof in Landgraaf

MEDEWERKER BEDIENING / CHEF DE RANG - WINSELERHOF

Oostwegel Collection is op zoek naar een collega in de functie van Allround Medewerker Bediening/ Chef de Rang bij WinselerHof in Landgraaf.

De werkzaamheden
Als Medewerker Bediening ben je werkzaam in het restaurant van WinselerHof. Je bedient onze gasten, adviseert hen in hun menu- en wijnkeuze en verricht overige werkzaamheden die hiermee samen hangen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van een topverblijf. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.

Wat vragen wij van jou?
Als gastheer/-vrouw straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen. Een op F&B toegespitste opleiding en werkervaring in de horeca is een pré. Evenals enige wijnkennis. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in het enthousiaste team van WinselerHof. Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname aan nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij Oostwegel Collection.

De werkroosters worden twee weken van te voren bekend gemaakt.

Details van de vacature
Afdeling Restaurant Pirandello
Contractvorm Arbeidsovereenkomst op basis van minimaal 24 en maximaal 38 uur per week
Werktijden Wisselende diensten
Talenkennis Een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
Salaris Afhankelijk van opleiding en leeftijd
Opleidingseisen Een op F&B toegespitste opleiding
Ervaring Relevante werkervaring in de horeca

Solliciteren
Sollicitaties (voorzien van een recent CV), evenals vragen, kun je richten tot de afdeling Personeel & Organisatie: carriere@oostwegelcollection.nl

E-mail  carriere@oostwegelcollection.nl
Meer info  www.oostwegelcollection.nl