Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55759

Vacature: E-Commerce Manager voor Wickey in Gangelt (D)

VACATURENR lv-55759 (11-01-2017)

Vacature: E-Commerce Manager voor Wickey in Gangelt (D)

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. Onze houten speeltoestellen ontwikkelen, produceren en assembleren we zelf in ons bedrijf. Om onze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een gedreven:

DIGITAAL STRATEEG MET GEZOND BOERENVERSTAND ( M/V)

Als Digitaal Strateeg ben je mede verantwoordelijk voor de omzet en conversie van onze internationale webshops en verkoopplatformen. Je zet de strategische lijnen uit om de groei te stimuleren, tegelijkertijd laat jij jouw boerenverstand spreken door de digitale wereld puur op gevoel te benaderen. Je kunt als geen ander een jong en ambitieus team van specialisten aansturen en motiveren.

Je profiel
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in vergelijkbare functie
  • Kennis van onder meer SEA, SEO, content marketing, conversie optimalisatie, pricing strategieën
  • Ervaring met gangbare analyse tools
  • Resultaatgericht: sturen op omzet en conversie
  • Je bent een vernieuwer en durft beslissingen en verantwoording te nemen
  • Sparringpartner voor directie en management
  • Grote passie voor de online business
  • Vloeiend Duits is niet nodig. Belangrijk is, dat je je verstaanbaar kunt maken

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie binnen een succesvolle, gezonde en internationaal groeiende organisatie met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wickey is een teamgeoriënteerde organisatie met een open bedrijfscultuur, een platte organisatiestructuur en leuke gedreven collega’s. Kijk ook eens op www.wickey.nl, www.fatmoose.nl en www.wickeydream.nl. Standplaats: Gangelt (D)

Interesse gewekt?
Vind je het een uitdaging om net over de grens in een team met collega’s uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië… kortom uit heel Europa te werken? Dan willen we je graag leren kennen. Stuur je cv met motivatie per e-mail naar job@wickey.de. Voeg tevens een salarisindicatie en de vroegst mogelijke startdatum bij.

E-mail  job@wickey.de
Meer info  www.wickey.nl