Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55768

Vacature: Vrijwilligers voor Relim in Landgraaf en Heerlen

VACATURENR lv-55768 (11-01-2017)

Vacature: Vrijwilligers voor Relim in Landgraaf en Heerlen

Relim is sinds 1988 een geaccrediteerd mens- en resultaatgericht leerwerkbedrijf met verschillende leerwerkplaatsen in Zuid-Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en ontwikkelen van mensen met een langdurige psychische of psychiatrische arbeidsbeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Informatie over onze stichting is te vinden op www.beterdoorwerk.com.

Per direct zijn wij op zoek naar:
VRIJWILLIGERS (M/V)

voor enkele uren per week voor de locaties Landgraaf en Heerlen.

"Een vrijwilliger die het leuk vindt om op de werkplaats cliënten te helpen op vakinhoudelijk gebied"


Op verschillende werkplaatsen zijn we op zoek naar vrijwilligers zoals Logistiek, Kantoordiensten, Metaal en Hout. Wij zoeken vrijwilligers op het gebied van chauffeurswerkzaamheden, administratieve werkzaamheden, metaalbewerken / lassen en houtbewerking / timmeren.

De vrijwilliger die wij zoeken heeft enige vakinhoudelijke kennis van een van de vakgebieden en is enthousiast. U werkt samen met de werkcoaches en cliënten.

Kortom ‘werken met mensen’ past volledig bij u.

Relim biedt u een vrijwilligersplek in een organisatie die volop in ontwikkeling is. U ontvangt een reiskostenvergoeding. Mocht u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig hebben dan wordt deze ook betaald door Relim. Bent u de juiste persoon voor bijvoorbeeld vrijwilliger chauffeurswerkzaamheden dan vragen wij om een geldige chauffeursverklaring, heeft u deze niet dan gaan we in overleg.

Soort dienstverband: Vrijwilligerswerk.

Inlichtingen over de functie kunnen worden ingewonnen bij de heer Robèrt Wezepoel, telefoon nummer 06-25036547 of via email c.participatie@relim.nl.

Stuur uw schriftelijke sollicitatie met CV naar Stichting Relim, info@relim.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

E-mail  info@relim.nl
Meer info  www.beterdoorwerk.com