Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55770

Vacature: (Parttime) Verpleegkundige voor Cicero Revalidatie en Herstelzorg bij de Eik in Hoensbroek

VACATURENR lv-55770 (11-01-2017)

Vacature: (Parttime) Verpleegkundige voor Cicero Revalidatie en Herstelzorg bij de Eik in Hoensbroek

Cicero Revalidatie en Herstelzorg levert (geriatrische) revalidatie op diverse locaties in Zuid-Limburg. De revalidatie van Cicero Zorggroep mag rekenen op een uitstekende reputatie binnen heel Limburg, mede te danken aan de diverse specialisaties. Zo staat bijvoorbeeld onze orthopedische revalidatie hoog aangeschreven, maar ook de snelle en efficiënte revalidatie na een beroerte wordt bijzonder goed gewaardeerd door onze cliënten. Onze gepassioneerde professionals leveren dan ook topkwaliteit en maatwerk in een dynamische omgeving, waar de cliënt centraal staat.

Binnen Cicero Revalidatie en Herstelzorg is bij revalidatieafdeling de Eik in Hoensbroek, per 1 maart 2017,de functie vacant van

VERPLEEGKUNDIGE

24 – 32 uur per week

Functieomschrijving
Als verpleegkundige bij Cicero Revalidatie en Herstelzorg ondersteun je het revalidatieproces van cliënten en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het individueel behandelplan van de cliënt dat dagelijks tot wekelijks kan worden bijgesteld. Je neemt anamneses af, draagt zorg voor de opstelling van verpleegkundige diagnoses en stelt behandelplannen op, uitgaande van de (poli) klinische participatiedoelen in samenspraak met de cliënt. De functie vraagt dat je alert kunt inspelen op signalen van veranderingen bij de cliënt en daarin de juiste interventies in gang zet. Je bent in staat snel en adequaat te handelen bij complexe revalidatiedoelen en zorgvragen. Je bent verantwoordelijk voor zowel de coördinatie als de uitvoering van zorg. Je ziet toe op de kwaliteit van de zorg, verricht administratieve taken waaronder rapportages en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten.
Ook neem je deel aan cliëntbesprekingen en multidisciplinair overleg. Je speelt een actieve rol in het signaleren van afstemmingsproblemen bij inter- en multidisciplinaire activiteiten en stelt deze problemen waar nodig ter discussie. Je participeert in de ontwikkeling, bijstelling en uitvoering van kwaliteitszorg en je draagt bij aan de totstandkoming en naleving van afdelings- en beleidsafspraken.

Functie-eisen
  • Je bent een vakkundige verpleegkundige en beschikt over een relevant diploma, niveau 4 of 5.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op revalidatiezorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, wil je graag verder ontwikkelen in je vak en bent communicatief sterk. Dit combineer je met het vermogen -om in resultaten te denken. Indien nodig kun je zakelijk zijn.
  • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te kunnen geven.

Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens FWG VVT in functiegroep 45. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg van toepassing.

Inlichtingen?
Wilt u meer informatie over deze functie dan kunt u hiervoor terecht bij mevrouw P. Hartings, RvE-manager Cicero Revalidatie en Herstelzorg,  045 5282532.

Sollicitaties
Uw schriftelijke sollicitatie kunt u vóór 25 januari a.s. richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC Brunssum, t.a.v. Nicole Grond, HR business partner, onder vermelding van vacaturenummer NG-V174. Of reageer per mail: c.van.den.camp@cicerozorggroep.nl

E-mail  c.van.den.camp@cicerozorggroep.nl
Meer info  www.cicerozorggroep.nl