Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55778

Vacature: Teamleider Begeleiding Arbeidsmigranten voor AB Werkt in Noord-Limburg

VACATURENR lv-55778 (12-01-2017)

Vacature: Teamleider Begeleiding Arbeidsmigranten voor AB Werkt in Noord-Limburg

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers.

Vanwege toenemende groei van ons bedrijf, en om een kwalitatief hoogstaande service te bieden, zoeken wij een

TEAMLEIDER BEGELEIDING ARBEIDSMIGRANTEN - 32 uur per week

Standplaats: Noord-Limburg


Een deel van de vraag van onze opdrachtgevers wordt ingevuld met arbeidsmigranten. Voor deze – veelal Poolse – groep medewerkers voelen wij een grote verantwoordelijkheid. Zo zorgen wij voor begeleiding, goede huisvesting en vervoer. Hiervoor hebben we een team van professionele begeleiders die de Poolse taal spreken. Zij zorgen er voor dat onze buitenlandse medewerkers zich welkom voelen en goed worden geïnformeerd over hun verblijf en alle relevante zaken rondom hun werk. Daarnaast ondersteunen deze begeleiders de accountmanagers in het personeelsbeheer. AB Werkt heeft dit goed op orde maar wil dit graag naar een hoger plan tillen.

Als Teamleider Begeleiding Arbeidsmigranten ga je samen met je team dit begeleidingsproces verder verbeteren. Je vertaalt de strategie van AB Werkt naar beleid, waarbij je kaders en structuur aanbrengt. Je zorgt dat de richting helder is en onze begeleiders kunnen beschikken over de tools waardoor zij hun werk goed kunnen doen. Je stelt werkprocessen op en stuurt waar nodig bij. Je ziet er op toe dat alles uniform en volgens de hoge kwaliteitseisen van onze organisatie gebeurt. Dit alles met als doel dat onze buitenlandse medewerkers niet alleen op een goede ontvangst kunnen rekenen maar ook hun werk en verblijf zo optimaal mogelijk verloopt.
Hiermee ondersteun je de vestigingen en accountmanagers in hun dienstverlening naar de klanten.

Je hebt contact met diverse afdelingen en vestigingen binnen de organisatie om de (middellange-termijn) behoeftes te bepalen en zo adequaat vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Je komt met oplossingen die in lijn zijn met de doelstellingen en ambities van AB Werkt. Je bezoekt regelmatig de vestigingen en huisvestingslocaties in heel Zuid-Nederland.

Peoplemanager met overzicht
Dit is een zeer zelfstandige baan waarbij het nodige van je wordt gevraagd. Je ziet het als een uitdaging om kaders te stellen en vervolgens op een inspirerende en hands-on wijze leiding te geven aan een consequente uitvoering. Je bent in staat om je team te inspireren en te motiveren en uitgangspunten te creëren die ervoor zorgen dat onze buitenlandse medewerkers op een fijne plek kunnen wonen en werken. Kwaliteit en uniformiteit staan daarbij bij jou hoog in het vaandel.
Als bruggenbouwer ben je in staat met iedereen samen te werken en kun je als geen ander op diverse niveaus schakelen. Een probleem is voor jou geen probleem maar een uitdaging die opgelost wordt. Je weet ook bij grote drukte het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Opleiding en ervaring
We vragen een hbo-diploma en enkele jaren relevante ervaring. Deze functie is uitermate geschikt voor iemand die toe is aan een tweede stap in zijn of haar carrière. Je hebt mensenkennis en meerdere jaren leidinggevende ervaring. Je bent goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen. Je beheerst de Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal en bent in het bezit van een rijbewijs. Ervaring in de uitzendwereld is een pre.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Wil je meer weten?
Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met HR-manager Daniëlle Royakkers: 0475 – 35 2030. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Teamleider begeleiding Arbeidsmigranten’.

E-mail  agrosveld@ab-werkt.nl
Meer info  www.ab-werkt.nl